ΑρχικήinetΠώς να κατασκευάσετε το δικό σας ρομπότ με μόλις $ 50

Πώς να κατασκευάσετε το δικό σας ρομπότ με μόλις $ 50

ρομπότΤο πιο πρόσφατο πακέτο ρομποτικής εκμάθησης της SunFounder, το SunFounder Nano DIY 4-DOF Kit, σας επιτρέπει να κατασκευάσετε και να προγραμματίσετε τα δικά σας ρομπότ και ουσιαστικά θα κάνει όλα τα όνειρά σας από την παιδική σας ηλικία πραγματικότητα.

Το πακέτο, το οποίο έχει το όνομα Sloth, είναι συμβατό με τον ενσωματωμένο πίνακα SunFounder Nano ή με ένα πίνακα Arduino, αν έχετε ήδη ασχοληθεί με ένα από αυτά. Μάθετε προγραμματισμό για ρομπότ, καθώς κάνετε το Sloth να χρησιμοποιεί τα πόδια του για να περπατήσει, να κλωτσήσει ή ακόμα και να χορέψει. Είναι εξοπλισμένο με μια υπομονάδα ultrasonic landing HC-SR04, έτσι ώστε το Sloth να μπορεί να ανιχνεύσει και να αποφύγει εμπόδια. Και ναι, το πακέτο έρχεται με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, οπότε δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε μόνοι σας.

Και το καλύτερο από όλα? Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε καθόλου προγραμματισμό για να ξεκινήσετε. Το πακέτο έρχεται με μια οπτική γλώσσα προγραμματισμού που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε γρήγορα και εύκολα το ρομπότ σας.

Αποκτήστε το SunFounder Nano DIY 4-DOF Robot Kit εδώ για μόλις 49,99 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS