ΑρχικήinetPixel 2: Το καλύτερο smartphone του έτους 2017 ?

Pixel 2: Το καλύτερο smartphone του έτους 2017 ?

Σύμφωνα με τον technology editor Steven J. Vaughan-Nichols το Pixel 2 κατάφερε να ξεπεράσει smartphones πιο μεγάλης κατηγορίας όπως τα Samsung Galaxy 8, το iPhone 8 και το iPhone X. Οι λόγοι από ότι λέει είναι διάφοροι παρόλο που δεν υπερέχει από τεχνολογικής πλευράς.

Pixel 2Πρώτον, το λογισμικό των iPhones χρήζει βελτίωσης. Το IOS 11 είχε το ένα σφάλμα μετά το άλλο. Υπάρχει επίσης το πρόσφατο γεγονός ότι η Apple σκοπίμως και κρυφά επιβραδύνει iPhones καθώς οι μπαταρίες τους φθίνουν με την ηλικία τους. Το iPhone X είναι επίσης πολύ μεγάλο για τα χέρια του μέσου χρήστη καθώς πολλοί από αυτούς βρήκαν τις εξωτερικές διαστάσεις του τελευταίου μοντέλου υπερβολικές.

Όσον αφορά την οικογένεια Galaxy 8 υποφέρει με το ίδιο πρόβλημα ευχρηστίας του iPhone X χάνοντας και αυτό έδαφος. Στη συνέχεια, υπάρχει η Bixby, η απάντηση της Samsung στο Siri και στο Google Assistant αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση απέτυχε στην πρώτη της προσπάθεια.

Το Pixel 2 έχει καλή εργονομία καθώς από ότι φαίνεται οι διαστάσεις 5,74 x 2,74 inches είναι αρκετές για οποιαδήποτε εφαρμογή σε ένα smartphone. Διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο  οποίος χρησιμεύει πολύ σε περιπτώσεις ασφαλείας δεδομένων. Η OLED Gorilla 6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1,920 x 1.080 pixel προσφέρει τελεία απεικόνιση. Οι κάμερες του Pixel 2, 12.2 megapixel στο πίσω μέρος και τα 8 megapixel μπροστά, είναι ποιοτικές και  δουλεύουν εξαιρετικά καλά ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Και μάλιστα αυτό ίσχυε προτού η Google ενεργοποιήσει τον Pixel Visual Core, έναν νέο αποκλειστικό επεξεργαστή για φωτογραφίες. Για το Pixel Visual Core, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Android:  Android 8.1.

Το Pixel 2 μπορεί με άνεση να σταθεί απέναντι από τα μεγαλύτερα smartphone καθώς διατηρεί μια αξιοπρεπέστατη απόδοση σε όλους τους τομείς με μικρότερο κόστος και την ευελιξία ενός Android λειτουργικού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS