ΑρχικήinetΗ LG θα κατασκευάσει τις οθόνες OLED για το νέο 'iPhone X...

Η LG θα κατασκευάσει τις οθόνες OLED για το νέο ‘iPhone X Plus’

OLEDΗ LG Display είναι πιθανό να βοηθήσει την Apple να δημιουργήσει το επερχόμενο τηλέφωνό της, το οποίο φημολογείται ότι θα λέγεται “iPhone X Plus”.

Ο κορεατικός κατασκευαστής αναμένεται να προμηθεύσει την Apple με πάνελ OLED για το επερχόμενο μοντέλο iPhone 6,5 ιντσών, όπως αναφέρει η Financial Times (μέσω MacRumors).

Η εταιρεία κατασκευάζει επί του παρόντος πάνελ LCD για το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, αλλά δεν παρέχει τα πάνελ OLED που χρησιμοποιούνται στο iPhone X – αυτή τη στιγμή η τιμή αυτή ανήκει στη Samsung.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο iPhone των 5,8 ιντσών και των 6,5 ιντσών το 2018. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, η LG αναμένεται να προμηθεύσει πάνω από 15 εκατομμύρια πάνελ OLED για το μοντέλο των 6,5 ιντσών, αν και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με την Apple για πρόσθετη προσφορά, σύμφωνα με μια έκθεση του Electronic Times.

Κι ενώ μπορεί να ακούγεται σαν μια μεγάλη ποσότητα πάνελ, ωχριά σε σχέση με αυτό που η Samsung παρέχει και θα συνεχίσει να παρέχει. Ο επικεφαλής αντίπαλος της LG, η Samsung, προμηθεύει ήδη τις περισσότερες οθόνες OLED του iPhone X και αναμένεται να κατασκευάσει OLED πάνελ για το επερχόμενο μοντέλο των 5,8 ιντσών.

Ακόμα, η κίνηση της Apple είναι μια μικρή νίκη για την LG στον μακρόχρονο ανταγωνισμό της με τη Samsung στην αγορά της οθόνης. Οι δύο εταιρείες έχουν μηνυθεί μεταξύ τους πολλές φορές για την υποτιθέμενη κλοπή της τεχνολογίας OLED και LCD. Ανταγωνίζονται επίσης για το Pixel 2 της Google – η Samsung προμηθεύει την οθόνη AMOLED στο Pixel 2, ενώ η LG την οθόνη P-OLED του Pixel 2 XL.

Αλλά παρόλο που αυτά αποτελούν καλά νέα για την LG, μπορεί να μην είναι τόσο καλά για τους καταναλωτές της Apple. Το 6 ιντσών Pixel 2 XL είχε μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων αποχρωματισμού και της καταστροφής της εικόνας. Οι οθόνες OLED της Samsung στο Pixel 2 και τα πρωτότυπα τηλέφωνα Pixel δεν είχαν αυτά τα προβλήματα στην ίδια έκταση.

Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο τα προβλήματα της οθόνης Pixel 2 XL ήταν λάθος της LG, αλλά με μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, ελπίζουμε ότι η εταιρεία θα αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα και θα επιταχύνει το παιχνίδι μέχρι να φτάσουν τα νέα μοντέλα iPhone X φέτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS