ΑρχικήinetΤο Firefly είναι μια θήκη iPhone που υπόσχεται καλύτερη σύνδεση Wi-Fi

Το Firefly είναι μια θήκη iPhone που υπόσχεται καλύτερη σύνδεση Wi-Fi

θήκηΗ κακή ή αργή σύνδεση Wi-Fi είναι συχνά κάτι πολύ ενοχλητικό. Επιπλέον το χαμηλό σήμα στο κινητό μπορεί να είναι υπαίτιο για να χάσουμε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή να κάνουμε τους γνωστούς μας να ανησυχήσουν.

Ωστόσο τώρα ένα project του Kickstarter, θέλει να βοηθήσει ώστε να είμαστε πάντα σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να πούμε τη φράση “Λυπάμαι, ήμουν εκτός δικτύου” και για να έχουμε πάντα μια αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Γνωρίστε τη Firefly, μια θήκη τηλεφώνου με μια ενσωματωμένη σούπερ κεραία.

Η Firefly μοιάζει με μια συνηθισμένη προστατευτική θήκη smartphone – σύμφωνα με τη σελίδα Kickstarter, το κέλυφος είναι εντελώς απορροφητικό και μπορεί να αποτρέψει μια ραγισμένη οθόνη από μια πτώση ύψους σχεδόν 3,5 μέτρων. Επιπλέον, το φωτεινό πλαίσιό της λάμπει στο σκοτάδι.

Η τεχνολογία Super Antenna που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στοχεύει στην ενίσχυση των κυψελοειδών δεδομένων, του Wi-Fi και της σύνδεσης Bluetooth, γεγονός που καθιστά ταχύτερη την φόρτωση (και μειώνει την επιθυμία σας να πετάξετε το τηλέφωνό σας έξω από το παράθυρο!) . Η ιδέα είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αυξημένη ισχύ σήματος, μεγαλύτερη περιοχή κάλυψης και εύρος ζώνης συχνοτήτων – που σημαίνει λιγότερες χαμένες κλήσεις, ταχύτερη ροή και non-pixelated κλήσεις FaceTime, ακόμα και σε περιοχές που συνήθως υπάρχει χαμηλή συνδεσιμότητα. Και όταν το τηλέφωνό σας δεν ψάχνει συνεχώς για υπηρεσία, η μπαταρία σας δεν θα τελειώνει τόσο σύντομα.

Η επιστήμη πίσω από το Firefly: Σύμφωνα με τη σελίδα της καμπάνιας Kickstarter, η θήκη λαμβάνει την ενέργεια του iPhone σας και εκπέμπει εκ νέου με το καλύτερο δυνατό τρόπο κάλυψης. Επειδή οι κεραίες που βρίσκονται ήδη μέσα στο τηλέφωνό σας είναι στενές, καλύπτουν μόνο μια συγκεκριμένη συχνότητα και όταν μια εξωτερική κεραία στοιβάζεται (όπως το Antennagate για iPhone 4) η συχνότητα μετατοπίζεται και η σύνδεση στην πραγματικότητα επιβραδύνεται περισσότερο. Εφόσον το Firefly είναι μια θήκη ευρείας ζώνης και συχνότητας, αυτά τα ζητήματα κατάργησης προφανώς δεν αποτελούν πρόβλημα.

Το Firefly είναι διαθέσιμο για τα iPhone 6 / 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus και το iPhone X, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 29,00 δολάρια. Επιπλέον, η κυκλοφορία ξεκινά τον Απρίλιο – ακριβώς στην ώρα για τις καλοκαιρινές περιπέτειές σας σε προορισμούς χωρίς υπηρεσία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS