ΑρχικήinetΟ επεξεργαστής εφαρμογών της Samsung στο Galaxy S9 μιμείται το iPhone X

Ο επεξεργαστής εφαρμογών της Samsung στο Galaxy S9 μιμείται το iPhone X

SamsungΗ Samsung μπορεί να μην είναι η δημιουργός του iPhone X, αλλά το επόμενο τηλέφωνό της θα μπορούσε να είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα.

Η κορεατική εταιρεία ξεκίνησε τον τελευταίο επεξεργαστή εφαρμογών premium (AP), Exynos 9 Series 9810. Το τσιπ είναι ένα CES 2018 Innovation Awards Honoree.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η Exynos 9810 είναι “η πιο εξελιγμένη τεχνολογία επεξεργασίας 10nm της βιομηχανίας”. Πολλά από τα χαρακτηριστικά που υπόσχεται μοιάζουν πολύ με χαρακτηριστικά που έχουμε δει πριν – στο iPhone X.

Ο επεξεργαστής έχει ένα CPU οκτώ πυρήνων, ο οποίος θα διευκολύνει το multitasking και θα διευκολύνει την εναλλαγή εφαρμογών στα νέα τηλέφωνα της Samsung.

Διαθέτει επίσης επεξεργασία εικόνας βελτιωμένη από βαθιά εκμάθηση που θα επιτρέψει στις νέες κάμερες να αναγνωρίζουν με ακρίβεια και να κατηγοριοποιούν πρόσωπα και αντικείμενα.

Η φωτογραφία θα είναι υψηλής ανάλυσης και θα μειώσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Και με τη νέα επεξεργασία εικόνας, η Samsung ισχυρίζεται ότι το τσιπ μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια πιθανά χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε μια πιο ζωντανή οθόνη από ό, τι έχετε δει ποτέ σε ένα τηλέφωνο Samsung.

Διαθέτει επίσης ένα μόντεμ LTE 1,2 gigabit ανά δευτερόλεπτο, το οποίο θα διευκολύνει την μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας ή βίντεο σε νεότερες μορφές, όπως βίντεο 360 μοιρών.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy S9 τον Φεβρουάριο και αυτό το νέο chip σίγουρα θα κάνει τους υποστηρικτές της φίρμας (και όχι μόνο) να ενθουσιαστούν.

Δεν είναι πολύ γνωστό το τι θα συμπεριλαμβάνει η νέα συσκευή, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Samsung έχει τα μάτια της στραμμένα στο βραβείο – ένα νέο βασικό τηλέφωνο που μπορεί να κερδίσει το iPhone X.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS