ΑρχικήinetΑπάτη το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στα παλιά iPhones;

Απάτη το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στα παλιά iPhones;

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών για παλιά μοντέλα iPhone των οποίων η απόδοση μπορεί να επηρεαστεί λόγω υποβάθμισης της μπαταρίας. Η εταιρεία, μάλιστα, προσφέρει μια έκπτωση του ύψους των 79-29 δολαρίων όταν η αγορά πραγματοποιείται από κάποιο κατάστημα της Apple.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι ένας iPhone 6s χρήστης που έκανε την αντικατάσταση πλήρωσε 30 δολάρια για να ανακαλύψει αργότερα ότι η μπαταρία στη πραγματικότητα δεν αντικαταστάθηκε με μια νέα μονάδα.πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών

Η Apple αφού πραγματοποίησε την απαιτούμενη έρευνα στη συσκευή αντικατέστησε την μπαταριά με μια «χρησιμοποιημένη και ελαττωματική». To περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι ο ιδιοκτήτης έλαβε μια αντικατάσταση της μπαταρίας την ίδια μόλις μέρα παρά το γεγονός ότι το προσωπικό δήλωσε αρχικά ότι δεν υπάρχουν αποθέματα.

Δεν έμεινε πολύ μέχρι να ανακαλύψει ότι η αντικατάσταση δεν έγινε με κάποια καινούρια μονάδα εφόσον το iPhone δεν είχε καμιά απολύτως βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας του.

Η Apple, από πλευράς της, δεν εξέδωσε προφανώς καμία δήλωση σχετικά με αυτό και φρόντισε να λυθεί το πρόβλημα γρήγορα και ήσυχα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη ιστορία πρέπει να χρησιμεύει ως συμβουλή για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες των iPhone τους στο πλαίσιο του νέου προγράμματος. Θα πρέπει πάντα να συλλέγετε και να αποθηκεύετε τις πληροφορίες μπαταρίας πριν από τη διαδικασία αντικατάστασης και στη συνέχεια να τις συγκρίνετε με τη νέα μονάδα για να δείτε αν το iPhone σας έχει αναβαθμιστεί πράγματι ή όχι.

Η Apple μάλλον θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική με τις κινήσεις της αυτό το διάστημα διότι τα διάφορα ευτράπελα που έχουν προκύψει απογοητεύουν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS