ΑρχικήinetΤο ενημερωμένο Specter x360 15 της HP είναι ένας από τους πρώτους...

Το ενημερωμένο Specter x360 15 της HP είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές που θα αποκτήσει τα νέα τσιπ AMD της Intel

SpecterΗ HP θα παρουσιάσει ένα ζευγάρι νέων φορητών υπολογιστών στο CES 2018, αν και η λέξη νέα δεν είναι ακριβής. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και πολλές άλλες εταιρίες φορητών υπολογιστών στην έκθεση αυτή τη χρονιά, αυτό που εννοεί η HP με το “νέα” είναι “ενημερωμένες εκδόσεις των μοντέλων από το προηγούμενο έτος”.

Έτσι, υπάρχει μια “νέα” έκδοση του HP Specter x360 15, ο οποίος είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές που προσφέρουν στους νέους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core, τα GPUs Radeon RX Vega M που ανακοίνωσε χθες η εταιρεία και προσθέτει ένα πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο στο δεξιά του πληκτρολογίου, αλλά σε γενικές γραμμές θυμίζει αρκετά το μοντέλο του περασμένου έτους. Οι τιμές για τον ενημερωμένο υπολογιστή θα ξεκινούν από 1.369,99 δολάρια όταν θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Θυμάστε το HP Envy x2; Τον φορητό υπολογιστή με τεχνολογία ARM της HP που υποσχόταν 20 ώρες ζωής μπαταρίας και LTE που ανακοίνωσε η εταιρεία τον Δεκέμβριο; Η HP διαθέτει και μια έκδοση Intel, με επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς, προαιρετικά LTE και λιγότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ο σχεδιασμός είναι λίγο διαφορετικός, με έμφαση περισσότερο στη χρήση του με ένα πληκτρολόγιο στα πόδια σας ή σε ένα γραφείο και μετά για σκοπούς πολυμέσων. Το Envy x2 που βασίζεται στην Intel πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη, παρόλο που οι τιμές, οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι λεπτομέρειες σχετικά με τους εταίρους κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Από πλευράς λογισμικού, η HP έχει το νέο λογισμικό Omen Game Stream, το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε παιχνίδια από τον Omen gaming υπολογιστή σας σε έναν λιγότερο ισχυρό υπολογιστή στο δίκτυό σας, παρόμοια με την τεχνολογία GameStream της Nvidia στην Shield.

Και τέλος, η HP διαθέτει μια νέα “Specter Tote Bag”, κατασκευασμένη από δέρμα, με ειδική τσέπη σχεδιασμένη να μεταφέρει όλες τις συσκευές σας και μια προαιρετική μπαταρία που μπορεί να φορτίζει πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα εν κινήσει . Το Specter Tech Tote θα κοστίσει $ 199,99 όταν κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS