ΑρχικήinetDoogee V: Android συσκευή που καταφέρνει ότι απέτυχε το iPhone X

Doogee V: Android συσκευή που καταφέρνει ότι απέτυχε το iPhone X

Doogee V: Συνήθως χρειάζονται μόνο μερικοί μήνες μέχρι οι κατασκευαστές κινεζικών τηλεφώνων να αντιγράψουν το σχεδιασμό διάσημων μοντέλων smartphone και το iPhone X δεν αποτελεί καμία εξαίρεση. Αρκετές εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση που έχει το νέο μοντέλο κατασκευάζοντας συσκευές με παρόμοια εμφάνιση και χαρακτηριστικά.

Δεδομένου ότι συνήθως χρειάζεται λίγο περισσότερο από μια απλή αντιγραφή για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το Doogee V υιοθετεί μια μάλλον διαφορετική προσέγγιση παρουσιάζοντας μας πως θα έπρεπε να είναι το iPhone X.Doogee V

Ο λόγος για μια νέα συσκευή που ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone X προσθέτει και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Το κινεζικό μοντέλο Android μοιάζει με έναν συνδυασμό του Samsung Galaxy S9 (τουλάχιστον σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής) και του iPhone X. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η συσκευή έχει όλα όσα δεν έχει το iPhone, συμπεριλαμβανομένου του εν λόγω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένου στην οθόνη καθώς και μιας υποδοχής ακουστικών.

Επιπλέον, συναντάμε την αμφιλεγόμενη εγκοπή στην κορυφή της οθόνης και ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Το Doogee V δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην αγορά αλλά η μέρα κυκλοφορίας του δεν αργεί. Οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν επίσης στο εγγύς μέλλον.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι η Apple κατά τη περίοδο κατασκευής του iPhone X προσπάθησε αρκετά να βρει έναν τρόπο ενσωμάτωσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή, χωρίς όμως επιτυχία. Βέβαια, όπως φαίνεται, η αποτυχία της Apple δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποια άλλη κατασκευαστική δεν θα το πετύχει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS