ΑρχικήinetMeltdown & Spectre: Το Windows 10 Update KB4056892 αποτυγχάνει στα AMD

Meltdown & Spectre: Το Windows 10 Update KB4056892 αποτυγχάνει στα AMD

Meltdown & Spectre: Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από patches για τις ευπάθειες Meltdown και Spectre στις AMD συσκευές οι οποίες προκάλεσαν διάφορα ζητήματα όπως σφάλμα της Blue Screen of Death (BSOD).

Ένα από τα updates που επηρεάστηκαν είναι η KB4056892 η οποία απευθυνόταν στα Windows 10 Fall Creators Update φέρνοντας αρκετές διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων εκτός από τις προγραμματισμένες ενημερώσεις ασφαλείας.

Η Microsoft εξήγησε ότι έχει επίγνωση των δυσλειτουργιών που προκλήθηκαν στα AMD συστήματα μετά την εγκατάσταση της αθροιστικής έκδοσης KB4056892 με αποτέλεσμα να την αποσύρει προσωρινά μέχρι να είναι έτοιμη η επιδιόρθωση.Meltdown & Spectre

Σε αντίθεση με τα Windows 7 Meltdown & Spectre patches τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του καταλόγου Microsoft Update, η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4056892 παραδόθηκε επίσης μέσω του Windows Update σε όλα τα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των επηρεαζόμενων συσκευών AMD. Η έκδοση όμως δεν είναι πλέον διαθέσιμη και οι συσκευές AMD δεν θα την λαμβάνουν μέσω του Windows Update.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε,  το Patch Tuesday της τρέχουσας εβδομάδας πραγματοποιείται σήμερα και τα Windows 7 και 8.1 patches για τα Meltdown και Spectre θα δημοσιευτούν στο Windows Update, μόνο για τα μη-AMD συστήματα.

Η Microsoft συνεργάζεται με την AMD για να επιλύσει αυτό το ζήτημα και να συνεχίσει τις ενημερώσεις ασφαλείας των Windows OS στις ελλαττωματικές συσκευές AMD μέσω του Windows Update και του WSUS το συντομότερο δυνατό.

Όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα, συμπεριλαμβανομένων των αθροιστικών ενημερώσεων των Windows 10, θα εκδοθούν εκ νέου για συσκευές AMD μόλις επιλυθούν τα προβλήματα και στο μεταξύ συνιστάται στους χρήστες να ακολουθούν τους βασικούς κανονισμούς ασφάλειας για να παραμένουν προστατευμένοι από τρωτά σημεία Meltdown και Spectre.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS