ΑρχικήinetΗ SanDisk σας παρουσιάζει το μικρότερο 1TB USB-C στην ιστορία

Η SanDisk σας παρουσιάζει το μικρότερο 1TB USB-C στην ιστορία

Αν ρωτάτε τη SanDisk, το μέγεθος, ναι, έχει σημασία! Η εταιρεία προσπαθεί να συνδυάσει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης με το μικρότερο flash driver.

Στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης CES στο Λας Βέγκας, η SanDisk ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια μονάδα δίσκου USB Type-C που έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει έως και 1TB δεδομένων.

Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ για το μεγαλύτερο flash driver κατέχει η Kingston καθώς η συσκευή της έχει ήδη φτάσει στα 2TB αλλά η SanDisk είναι εκείνη που χώρεσε 1TB σε μια μικροσκοπική συσκευή.SanDisk

Η εταιρεία δεν παρέχει περαιτέρω πληροφορίες για τις προδιαγραφές όπως οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής αλλά δήλωσε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή οπότε σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιβαρύνει αρκετά την τσέπη όποιου επιθυμεί να το αποκτήσει.

Επειδή η SanDisk είναι λάτρης της μικρότερης και καλύτερης προσέγγισης παρουσίασε πρόσφατα το μικρότερο 256GB USB 3.1 flash drive του κόσμου. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνεται στην ήδη διαθέσιμη σειρά SanDisk Ultra Fit USB 3.1 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά αργότερα φέτος, ενώ τα στοιχεία διαθεσιμότητας θα κυκλοφορήσουν κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η εταιρεία μας έδωσε κάποια στοιχεία που αποκαλύπτουν τη δυνατότητα χωρητικότητας αρχείων σε ένα τόσο μεγάλο drive λέγοντας ότι υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για 14.000 φωτογραφίες, 10 ώρες βίντεο Full HD, 16.000 τραγούδια και 64GB για άλλα αρχεία.

Κρίνοντας από τις προδιαγραφές των υπόλοιπων flash drives και η νέα συσκευή θα πρέπει να προσφέρει μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης 130 MB / s. Η SanDisk αναφέρει ότι η μονάδα δίσκου 256GB θα κοστίσει 149.99 δολάρια, μόλις 30 δολάρια περισσότερο από την έκδοση 128GB που ανακοινώθηκε νωρίτερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS