ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να αναπτύξετε τις δικές σας εφαρμογές Android με αυτά τα...

Τώρα μπορείτε να αναπτύξετε τις δικές σας εφαρμογές Android με αυτά τα οικονομικά online μαθήματα

εφαρμογέςΕίναι φανερό ότι το τελευταίο διάστημα, όλος ο κόσμος μιλάει για την Apple, λόγω του iPhone X και του νέου iOS 11 – αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε το Android. Δεν είναι μόνο ότι το τελευταίο Google Pixel κάνει σημαντικά βήματα, αλλά στην πραγματικότητα το Android αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα για κινητά τηλέφωνα στον κόσμο.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, τώρα είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε κάποιες δεξιότητες προγραμματισμού Android. Με το Complete Android Developer Course – Build 14 Apps, θα μάθετε να δημιουργείτε εφαρμογές για το Android M, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας από την Google.

Είτε λοιπόν επιθυμείτε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας για να διεκδικήσετε μια προαγωγή, είτε να κάνετε μια νέα δουλειά, είτε να βγάλετε μερικά επιπλέον χρήματα ή απλά να μάθετε ένα νέο χόμπι, αυτό το πακέτο μαθημάτων σας δείχνει πώς να κάνετε πραγματικές εφαρμογές όπως το Uber και το Instagram. Και το καλύτερο από όλα είναι πως τα μαθήματα είναι όλα βασισμένα σε projects – που σημαίνει ότι έχετε εμπειρία hands-on με τις ίδιες τεχνικές και εργαλεία που θα χρησιμοποιούσατε για τη δημιουργία νέων εφαρμογών ανεξάρτητα.

Το μάθημα περιλαμβάνει 17 ενότητες, περισσότερες από 232 διαλέξεις και 31,5 ώρες περιεχομένου, που σας δείχνει πώς να αναπτύξετε μια εφαρμογή από την αρχή μέχρι το τέλος. Είτε μαθαίνετε πώς να κυκλοφορήσετε τη δημιουργία σας στο Google Play, να την διαφημίσετε μέσω διαφημίσεων Google ή να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του Android M, όπως το Permissions App και το Android Pay, αυτό το μάθημα είναι γεμάτο πολύτιμα μαθήματα για έναν εκκολαπτόμενο επιχειρηματία.

Μην αναβάλετε αυτή τη νέα  μοναδική ευκαιρία: αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για προγραμματιστές Android για $ 17, 91% από τη συνήθη τιμή των $ 199.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS