Αρχικήinet370,000 απογοητευμένοι χρήστες iPhone μηνύουν την Apple

370,000 απογοητευμένοι χρήστες iPhone μηνύουν την Apple

Η Apple θα πρέπει να ασχοληθεί με μία από τις μεγαλύτερες αγωγές  που έχουν κατατεθεί ποτέ κατά της εταιρείας, καθώς περισσότεροι από 370.000 άνθρωποι στη Νότια Κορέα μήνυσαν την εταιρεία για την στοχευμένη επιβράδυνση των παλαιότερων iPhone μοντέλων.
Το τοπικό δικηγορικό γραφείο Hannuri Law ζήτησε από όλους εκείνους των οποίων τα iPhones σκόπιμα επιβραδύνθηκαν από την Apple  να συμμετάσχουν στην αγωγή, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο με σχεδόν 67.000 άτομα και φτάνοντας το ρεκόρ των 370.000 ατόμων, σήμερα.
Ενώ η Apple δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του  θέματος, ο Hannuri λέει στη νομική του αγωγή που κατατέθηκε στο κεντρικό περιφερειακό δικαστήριο της Σεούλ αυτή την εβδομάδα ότι η Apple παραβίασε την τοπική νομοθεσία που απαιτεί από τις εταιρείες να μοιράζονται όλες τις λεπτομέρειες των αναβαθμίσεων λογισμικού προκειμένου να επιτρέπουν στους πελάτες να αποφασίσουν αν επιθυμούν να λάβουν νέες ενημερώσεις.Apple
Αναγκάζοντας τα iPhones να εγκαταστήσουν νέες εκδόσεις iOS που τελικά κατέστρεψαν την απόδοση των συσκευών, η Apple παραβίασε αυτούς τους κανονισμούς, οπότε οφείλει να πληρώσει 2.000 δολάρια σε κάθε άτομο που εμπλέκεται στην αγωγή και του οποίου το smartphone επηρεάστηκε από την επιβράδυνση.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Αpple αναγνώρισε στα τέλη Δεκεμβρίου ότι επιβράδυνε παλαιότερα μοντέλα iPhone με υποβαθμισμένες μπαταρίες σε μια προσπάθεια να αποτρέψει απρόσμενες διακοπές των συσκευών.
Η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στις αρχές Ιανουαρίου με μειωμένη τιμή στα 29 δολάρια για τις επισκευές συσκευών που πραγματοποιήθηκαν φέτος.
Έχει αναφερθεί, ωστόσο, ότι η Apple τα έχει βρει σκούρα με όλα τα αιτήματα αντικατάστασης μπαταριών, και ορισμένα ραντεβού έχουν μεταφερθεί για το Μάρτιο και τον Απρίλιο λόγω της περιορισμένης απογραφής μπαταριών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS