ΑρχικήinetΠερίεργο σφάλμα στο News Feed του Facebook χαλάει το app

Περίεργο σφάλμα στο News Feed του Facebook χαλάει το app

Το News Feed του Facebook φαίνεται πως χάλασε! Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σχόλιο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ή τη δέσμευση του Mark Zuckerberg να διορθώσει ότι έχει χαλάσει στο κοινωνικό δίκτυο.

Είναι κυριολεκτικά χαλασμένο. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι ανοίγουν την εφαρμογή και τον ιστότοπο του Facebook μόνο και μόνο για να δουν ένα μεγάλο, κενό χώρο που λέει ότι “δεν υπάρχουν πλέον αναρτήσεις για προβολή αυτή τη στιγμή”.

Σε δήλωσή του, ένας εκπρόσωπος του Facebook επιβεβαίωσε το θέμα, λέγοντας ότι είχε διορθωθεί μέχρι τις 12:30 PT PT. “Επαναφέραμε την εξυπηρέτηση για όσους αντιμετώπισαν ένα τεχνικό ζήτημα που προκάλεσε κάποιους ανθρώπους στην Ανατολική Ακτή και την Ευρώπη να μην έχουν πρόσβαση στο News Feed”, δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να επεξεργαστεί την αιτία του προβλήματος.

Αν και δεν το βίωσαν όλοι οι χρήστες, το σφάλμα φαίνεται να είναι αρκετά διαδεδομένο, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν κάποια παραλλαγή του θέματος “χωρίς posts”.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ήταν ο λόγος ή αν σχετίζεται με τις πρόσφατες αλλαγές του Facebook στον αλγόριθμο του News Feed.

Ενώ η φαινομενική βλάβη μπορεί να είναι μια ενόχληση για μερικούς από τους πιο φανατικούς χρήστες του Facebook, άλλοι υπογραμμίζουν ότι είναι πραγματικά ωραίο να έχουμε λίγη αποχή από το News Feed!

Κατά ειρωνικό τρόπο για το Facebook, το κενό News Feed ήρθε λίγες μέρες μετά την παρουσίαση των σχεδίων για μια μαζική αναθεώρηση του χαρακτηριστικού. Το σχέδιο της εταιρείας είναι να αναπροσανατολίσει τις ροές των χρηστών γύρω από τις αναρτήσεις από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους, όχι από τις μάρκες, τις επιχειρήσεις και τους εκδότες, έστω και σε βάρος των ανθρώπων που ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στο Facebook.

Έτσι, ενώ το πρόσφατο θέμα του News Feed είναι πιθανό ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του Facebook, είναι σίγουρα ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Τώρα λοιπόν μπορείτε να σταματήστε να ανανεώνετε συνεχώς το News Feed σας και να ανακτήσετε όλο χαμένο χρόνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS