ΑρχικήinetΟι 10 καλύτερες εφαρμογές Cleaner για Android για το 2018

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Cleaner για Android για το 2018

εφαρμογέςΣίγουρα είναι καλή ιδέα να καθαρίζετε το Android σας κάθε τόσο για να αυξήσετε την απόδοση, να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα αρχεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού.

  1. Clean Master

Το Clean Master διαθέτει πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store και περιλαμβάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Εκτός από τον καθαρισμό των ανεπιθύμητων αρχείων, περιλαμβάνει επίσης ένα antivirus και βοηθά στην ενίσχυση της απόδοσης και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

  1. Cache Cleaner – DU Speed Booster

Η εφαρμογή DU Speed ​​Booster & Cleaner είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού Android που εμπιστεύονται πάνω από 230 εκατομμύρια χρήστες. Με ένα μόνο άγγιγμα, το DU Speed ​​Booster & Cleaner είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές φόντου, να ελευθερώσει χώρο στη μνήμη και να αφαιρέσει τα άχρηστα αρχεία. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

  1. Go Speed

Η ταχύτητα μετάβασης είναι μια ελαφριά εφαρμογή καθαρισμού Android που ισχυρίζεται ότι είναι κατά 50% πιο αποτελεσματική από τα περισσότερα app αναβάθμισης, λόγω των πολιτικών της για την κατάργηση της αυτόματης εκκίνησης εφαρμογών. Σχεδιασμένο με προηγμένη τεχνική παρακολούθησης, το Go Speed ​​μπορεί να καθαρίσει και να σταματήσει όλες αυτές τις κρυφές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο του τηλεφώνου σας.

  1. Power Clean

Με περισσότερες από 2 εκατομμύρια αξιολογήσεις χρηστών στο Play Store, το Power Clean είναι μια ελαφριά, γρήγορη και έξυπνη εφαρμογή καθαρισμού για Android. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με ένα γρήγορο μηχανισμό καθαρισμού που μπορεί να ξεκαθαρίσει τα ανεπιθύμητα αρχεία σας και να βελτιστοποιήσει την αποθήκευση του τηλεφώνου σας σε βάθος. Με ένα μόνο πάτημα, μπορεί να αναβαθμίσει το τηλέφωνό σας ανά πάσα στιγμή. Ο καθαριστής ειδοποιήσεων μπορεί να εμποδίσει τις ειδοποιήσεις ανεπιθύμητων ενεργειών Επιπλέον, συνοδεύεται από έναν διαχειριστή εφαρμογών για την απεγκατάσταση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κοινή χρήση εφαρμογών. Διαθέτει επίσης AppLock για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη πρόσβαση στις εφαρμογές σας.

  1. Ace Cleaner

Μια από τις απλούστερες αλλά αποτελεσματικές εφαρμογές καθαρισμού Android, το Ace cleaner μπορεί να σας δώσει μια νέα εμπειρία στη βελτιστοποίηση του τηλεφώνου. Με χαρακτηριστικά όπως το Ace Clean, το Ace Boost, το Quiet Notification, η εξοικονόμηση μπαταρίας και το Cooler CPU, το Ace Cleaner μπορεί να αυξήσει και να μεγιστοποιήσει την απόδοση του τηλεφώνου σας. Μπορεί να ξεχωρίσει τις διπλές φωτογραφίες, βρίσκοντας παρόμοιες φωτογραφίες στο χώρο αποθήκευσης και σας δίνει τη δυνατότητα να τις διαγράψετε για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας και να καθαρίσετε τον χώρο σας.

  1. Cleaner Extreme Lite

Το Cleaner Extreme Lite είναι ένα από τα πιο ελαφριά app καθαρισμού Android με αποτύπωμα περίπου 3MB. Εκτός από τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης του συστήματος και της προσωρινής μνήμης εφαρμογών, καθαρίζει επίσης μικρογραφίες υπολειμμάτων εικόνας που μπορούν να συσσωρεύονται και να καταλαμβάνουν χώρο χωρίς τη γνώση του χρήστη. Η επαγγελματική έκδοση αυτής της εφαρμογής μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει τον καθαρισμό του Android. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα ή να καθαρίσετε όταν η αποθήκευση είναι γεμάτη.

  1. App Cache Cleaner- 1 Tap Clean

Το Cache Cleaner του Apex Apps είναι ένα εργαλείο για την εκκαθάριση των προσωρινά αποθηκευμένων αρχείων με ένα μόνο πάτημα. Έχει μια λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που ξεκλειδώνει την έκδοση pro. Οι εφαρμογές παρατίθενται είτε με μέγεθος προσωρινής μνήμης ή με όνομα εφαρμογής. Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας υπενθυμίσει πότε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο όριο.

  1. All-In-One Toolbox: Cleaner, Booster, App Manager

Το All-In-One Toolbox, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι μια πολυλειτουργική εφαρμογή καθαρισμού για Android που μπορεί να χειριστεί πολύ περισσότερα από απλά να καθαρίσει τα άχρηστα αρχεία. Η εφαρμογή διαθέτει ένα συμπιεστή φωτογραφιών για τη μείωση του χώρου που καταλαμβάνουν οι εικόνες υψηλής ανάλυσης. Η εφαρμογή απεγκατάστασης εφαρμογών του συστήματος λειτουργεί χωρίς root. Το Boot Speedup είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών συστήματος) ξεκινούν αυτόματα όταν κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας.

  1. Systweak Android Cleaner

Αυτή η ισχυρή εφαρμογή καθαρισμού για Android διατίθεται με μια πληθώρα χαρακτηριστικών καθαρισμού. Μπορεί να καθαρίσει την προσωρινή μνήμη cache και να αυξήσει την RAM περιοδικά χωρίς παρέμβαση του χρήστη, αν δεν προτιμάτε να το κάνετε χειροκίνητα κάθε φορά. Η λειτουργία της εξοικονόμησης μπαταρίας μπορεί να κλείσει εφαρμογές φόντου που δεν χρησιμοποιούνται και επίσης δείχνει τη θερμοκρασία της συσκευής.

  1. The cleaner

Το Cleaner είναι μια ελαφριά εφαρμογή καθαρισμού με διαισθητική διασύνδεση. Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε εφαρμογές που ζητούν άχρηστα δικαιώματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κατάργηση εφαρμογών κατάργησης εγκατάστασης. Μπορείτε να προγραμματίσετε υπενθυμίσεις για να καθαρίζετε τη συσκευή σας περιοδικά. Επιπλέον, έρχεται με βελτιστοποιητή μνήμης, καθαρότερο χώρο αποθήκευσης, ενισχυτή παιχνιδιών και θυρίδα εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS