ΑρχικήinetΘυμάστε το Lumia 1020; Το νέο Nokia 10 πρόκειται να του μοιάζει...

Θυμάστε το Lumia 1020; Το νέο Nokia 10 πρόκειται να του μοιάζει αρκετά!

Nokia 10: Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nokia σχεδιάζει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο το οποίο θα υιοθετήσει πολλά στοιχεία σχεδίασης και τεχνολογίας από το παλιό Lumia 1020 με Windows Phone.

Παρόλο που δεν είναι ακόμα σαφής η εικόνα της νέας συσκευής, οι διαρροές αποκαλύπτουν ότι η Nokia που ανήκει πλέον στην HMD θέλει να κατασκευάσει ένα penta-lens camera τηλέφωνο που θα θυμίζει αρκετά το Lumia 1020.

Πηγαίνοντας πίσω στο 2013, το Lumia 1020 αποτελούσε το smartphone με τη καλύτερη κάμερα, με 41 megapixel, οπτικά στοιχεία Carl Zeiss, OIS, φλας xenon και χειροκίνητη εστίαση. Δεδομένης όμως της τύχης των Windows phones, το Lumia 1020 εξαφανίζεται με τον καιρό.

Η Nokia, όμως, ορμώμενη από τα χαρακτηριστικά του Lumia 1020 επιθυμεί να κατασκευάσει το Nokia 10, ένα smartphone που θα υπερέχει από άποψη φωτογραφικής σχεδίασης.Nokia 10

Ας ρίξουμε μια ματιά στον σχεδιασμό της νέας συσκευής, σύμφωνα πάντα με τις πιο πρόσφατες διαρροές. Πιθανότατα να έρθει με πέντε διαφορετικές εγκοπές για τους φακούς της κάμερας και άλλες δύο για ένα φλας LED.

Πιστεύεται ότι το Nokia 10 θα ενσωματώνει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και θα διαθέτει οθόνη 18: 9. Δεν είναι ακόμα σαφές αν πρόκειται ένα edge-to-edge τηλέφωνο ή θα εξακολουθεί να διαθέτει αξιοσημείωτα πλαίσια, αλλά αν κρίνουμε από τον λόγο διαστάσεων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πλαίσια να είναι πολύ μικρά.

Επιπλέον, η συσκευή πιθανότατα να είναι κατασκευασμένη από γυαλί και αυτό υποδηλώνει ότι είναι δυνατή και η ασύρματη φόρτιση. Ενδεχομένως να τροφοδοτείται από το επερχόμενο chipset Snapdragon 845.

Το επερχόμενο Nokia 10 θα μπορούσε να είναι μια πολύ ελκυστική συσκευή για όσους ακόμα βρίσκονται στα Windows 10 Mobile, ειδικά αν διατηρηθεί ο γνωστός σχεδιασμός του Lumia 1020. Περισσότεροι λεπτομέρειες αναμένονται τους προσεχείς μήνες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS