ΑρχικήinetiPhone X: Σφάλμα καθιστά αδύνατη την απάντηση στις κλήσεις

iPhone X: Σφάλμα καθιστά αδύνατη την απάντηση στις κλήσεις

Οι ιδιοκτήτες iPhone X αναφέρουν τώρα ένα απροσδόκητο σφάλμα το οποίο καθιστά αδύνατη την απάντηση στις κλήσεις, καθώς οι συσκευές κουδουνίζουν και δονούνται χωρίς να εμφανίζονται στην οθόνη οι πληροφορίες κλήσεων και η επιλογή απάντησης.

Κρίνοντας από τον αριθμό των αναφορών στις Κοινότητες Υποστήριξης της Apple, δεν πρόκειται ακόμη για ένα διαδεδομένο ζήτημα, αν και περισσότεροι από 100 χρήστες ισχυρίζονται ότι έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο iPhone X. Το σφάλμα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις αρχές Δεκεμβρίου και ο αυξανόμενος αριθμός των αναφορών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του.iPhone X

Μια δημοσίευση στα φόρουμ εξηγεί ότι το σφάλμα επιδιορθώνεται προσωρινά κατά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ένας ειδικός της Apple έδωσε γενικές συστάσεις, όπως το κλείσιμο της εφαρμογής τηλεφώνου και την επανεκκίνηση της συσκευής. Τελικά, λένε ότι μια πλήρης επαναφορά του iPhone θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με χρήστες, μόνο το iPhone X φαίνεται να επηρεάζεται και οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις iOS δεν έχουν αλλάξει.

Η Apple δεν έχει δώσει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το σφάλμα και δεν είναι γνωστό αν ετοιμάζεται κάποια επιδιόρθωση.

Καμία λύση δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, και σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η επαναφορά του iOS, οι χρήστες του iPhone X αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν μόνοι τους το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παραμένει να δούμε αν η επόμενη έκδοση iOS αντιμετωπίζει το πρόβλημα, καθώς η Apple υποσχέθηκε ότι μια ενημερωμένη έκδοση θα αποσταλεί αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τις μπαταρίες σε συσκευές που επηρεάζονται από τις τροποποιήσεις της διαχείρισης ενέργειας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS