ΑρχικήinetΗ Samsung ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνά της δεν επιβραδύνονται όπως τα iPhone

Η Samsung ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνά της δεν επιβραδύνονται όπως τα iPhone

Η Samsung και η Apple ερευνώνται και οι δύο στην Ιταλία καθώς οι δύο εταιρείες είναι ύποπτες για την επιβράδυνση των συσκευών με φθαρμένες μπαταρίες προκειμένου να πιέσουν τους πελάτες να αγοράσουν νέα μοντέλα.

Samsung

Ενώ στην περίπτωση της Apple η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι σκόπιμα μείωσε την απόδοση των παλαιότερων μοντέλων iPhone για να αποφευχθεί η απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας, η συμμετοχή της Samsung στον ανιχνευτή προκαλεί έκπληξη, τουλάχιστον επειδή η εταιρεία εξήγησε πρόσφατα ότι δεν πραγματοποιούνται τέτοιες αλλαγές τηλεφώνων.

Σε μια νέα δήλωση που κυκλοφόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο, η Samsung δηλώνει ξεκάθαρα ότι η CPU δεν βιώνει καμιά αλλαγή στα smartphones της με παλιές μπαταρίες και η εταιρεία είναι πρόθυμη να παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποδείξει ότι η προγραμματισμένη επιβράδυνση δεν είναι μία από τις πρακτικές της.

“Η Samsung δεν παρέχει τις ενημερώσεις λογισμικού για να μειώσει την απόδοση του προϊόντος κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της συσκευής. Θα συνεργαστούμε πλήρως με την ιταλική αρχή για την έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού στην Ιταλία για να διευκρινίσουμε τα γεγονότα “, ανέφερε η εταιρεία.

Ο κατασκευαστής συσκευών της Νότιας Κορέας δήλωσε προηγουμένως ότι χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους για να αντιμετωπίσει τις φθαρμένες μπαταρίες, εξηγώντας ότι μέθοδοι διαχείρισης ενέργειας παρόμοιοι με αυτούς της Apple και οι οποίοι επιβραδύνουν τα smartphones δεν χρησιμοποιούνται στις συσκευές της.

Η ποιότητα των προϊόντων υπήρξε και θα είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητα της Samsung Mobile. Εξασφαλίζουμε εκτεταμένη διάρκεια ζωής των κινητών συσκευών της Samsung μέσω μέτρων ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, τα οποία περιλαμβάνουν αλγόριθμους λογισμικού που διέπουν το ρεύμα φόρτισης της μπαταρίας και τη διάρκεια φόρτισης. Δεν μειώνουμε την απόδοση της CPU μέσω ενημερώσεων λογισμικού κατά τη διάρκεια των κύκλων ζωής του τηλεφώνου, “δήλωσε η Samsung αργότερα τον Δεκέμβριο.

Ο Cook αναγνώρισε ωστόσο ότι η Apple θα έπρεπε να έχει ανακοινώσει τις επιβραδύνσεις με περισσότερη διαφάνεια, υπόσχεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση iOS που θα εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες για τις μπαταρίες μόλις αυτή την εβδομάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS