ΑρχικήinetΕίναι πολύ φτηνό το Apple Watch για εσάς? Η TAG Heuer λανσάρει...

Είναι πολύ φτηνό το Apple Watch για εσάς? Η TAG Heuer λανσάρει Smartwatch αξίας $180,000

Η TAG Heuer είναι ένας από τους πιο έξυπνους κατασκευαστές smartwatch και κάθε χρόνο η εταιρεία λανσάρει ένα νέο μοντέλο που κοστίζει περισσότερο από το ποσό που μπορεί να ξοδέψει ένας τυπικός αγοραστής Apple Watch για μια τέτοια συσκευή.

TAG

Μετά από το περσινό Connected Modular 45 ρολόι που ήταν διαθέσιμο στην τιμή των 1.600 δολαρίων, η TAG Heuer επιστρέφει με ένα βελτιωμένο μοντέλο (από άποψη εμφάνισης) που διαθέτει όχι λιγότερα από 589 διαμάντια 23,35 καρατίων. Επιπλέον, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σετ διαμαντιών γυαλισμένο λευκό χρυσό και κουμπιά ασφαλείας.

Αυτό το καθιστά το πιο ακριβό smartwatch που λανσαρίστηκε ποτέ και μπορεί να είναι σύντομα δικό σας στην τιμή των $ 180.000. Προφανώς, δεν πωλούνται στο διαδίκτυο, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να το παραγγείλετε από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης TAG Heuer.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές hardware, υπάρχει μια καλή πιθανότητα το  Apple Watch Series 3 να είναι πολύ πιο ικανό smartwatch από το νέο υπερ-ακριβό μοντέλο TAG Heuer.

Η έκδοση Connected Modular 45 diamond τρέχει στο Android Wear 2.0 και διαθέτει οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών που καλύπτεται από γυαλί ζαφείρι πάχους 2,5 mm και ανάλυση οθόνης 400x400px, 24-bit και 297ppi. Η ισχύς προέρχεται από επεξεργαστή Intel Atom Z34xx που συνδυάζεται με μνήμη RAM 512MB και αποθήκευση 4GB.

Οι αισθητήρες περιλαμβάνουν επιταχυνσιόμετρο, μικρόφωνο, μηχανισμό απτικών, αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός, GPS και NFC και το ρολόι υποστηρίζει Bluetooth 4.1 και Wi-Fi. Η μπαταρία είναι μια μονάδα 410 mAh την οποία η TAG Heuer λέει ότι πρέπει να διαρκέσει έως και 25 ώρες σε κανονική χρήση, δηλαδή λιγότερο από μία ημέρα στην πραγματική ζωή.

Η συσκευή λειτουργεί τόσο με το iOS όσο και με το Android και δεν διαθέτει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η αντοχή στο νερό, γιατί τώρα σοβαρά, ποιος θέλει να κολυμπήσει με ένα smartwatch αξίας περίπου $ 200.000 που καλύπτεται με διαμάντια;

Παραμένει να δούμε πόσοι άνθρωποι θα αγοράσουν πραγματικά αυτό το smartwatch, αλλά δεδομένης της τιμής του, πιθανότατα να μπορείτε να τους μετρήσετε στα δάχτυλα του ενός χεριού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS