ΑρχικήinetWiFi Speed Labels: Με το Android 8.1 βλέπετε τη ταχύτητα του Wi-Fi...

WiFi Speed Labels: Με το Android 8.1 βλέπετε τη ταχύτητα του Wi-Fi σας

WiFi Speed Labels: Η Google πρόσθεσε επιτέλους στο Android 8.1 την δυνατότητα να βλέπετε το speed rating της Wi-Fi σύνδεσης.

Ο λόγος για το WiFi Speed Labels χαρακτηριστικό που εισήχθη στο Android 8.1, αλλά μέχρι στιγμής δε διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες. Αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, πρόκειται για ένα αρκετά συναρπαστικό χαρακτηριστικό.

Η σύνδεση Wi-Fi έχει τουλάχιστον εύρος ζώνης. Είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix προτού προσπαθήσετε άσκοπα να το κάνετε.WiFi Speed

Το WiFi Speed Labels είναι μία από τις επιλογές που δεν γνωρίζεις τη χρησιμότητα της μέχρι να την αποκτήσεις. Μόλις όμως τη χρησιμοποιήσεις, δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που κυκλοφορεί με το Android 8.1, όσοι διαθέτετε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να το αποκτήσετε.

Η ιδέα της λειτουργίας είναι πολύ απλή. Οι χρήστες μπορούν να δουν με μια ματιά την ποιότητα της σύνδεσης Wi-Fi. Προς το παρόν, οι τέσσερις ετικέτες Wi-Fi είναι Slow (αποστολή κειμένων), OK (διαβάστε τις ειδήσεις και χρησιμοποιήστε τα social media), Fast (χρησιμοποιήστε το  YouTube και άλλες υπηρεσίες) και Very Fast (ουσιαστικά, κάντε ό,τι θέλετε).

Δεν είναι ένας ακριβής τρόπος καθορισμού της ταχύτητας, αλλά προς το παρόν, είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφερθεί. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο παροχέας για αυτές τις αξιολογήσεις είναι η Google. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία πρέπει να γνωρίζει ένα συγκεκριμένο Wi-Fi και τις δυνατότητές του για να ενημερώσει όλα τα υπόλοιπα δίκτυα, κάτι που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να συγκεντρωθούν τα δεδομένα και να σταλούν μέσω του δικτύου.

Μπορείτε να δείτε αυτές τις αξιολογήσεις με ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi οι οποίες με τη πάροδο του χρόνου θα βελτιώνονται. Φυσικά, υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό. Απλώς μεταβείτε στις Settings > Network & Internet > Wi-Fi > Wi-Fi Preferences > Advanced > Network και επιλέξτε Καμία αντί για της Google.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS