ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει νέα Windows 10 Laptops στην τιμή των $189

Η Microsoft ανακοινώνει νέα Windows 10 Laptops στην τιμή των $189

Η Microsoft συνεχίζει την εκπαιδευτική της πολιτική με πολύ προσιτό εξοπλισμό και σήμερα ανακοίνωσε μια σειρά από νέες συσκευές Windows 10 που απευθύνονται ειδικά σε σχολεία που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν την υποδομή τους με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα και τα μοντέλα της εταιρείας που επωφελούνται από αυτό.

Microsoft

Σε μια ανακοίνωση στο blog που αναγγέλλει την ανανεωμένη εκπαιδευτική πολιτική της εταιρείας, η Microsoft αποκαλύπτει νέες συσκευές Windows 10 που σύντομα θα είναι διαθέσιμες για εκπαιδευτικούς, οι οποίες δημιουργήθηκαν με συνεργάτες hardware που λανσάρισαν προηγουμένως φορητούς υπολογιστές που τρέχουν με OS.

Ενώ η εταιρεία δεν παρέχει πάρα πολλές προδιαγραφές σε αυτές τις συσκευές, λέει ότι το Lenovo 100e, ο οποίος είναι φορητός υπολογιστής που τροφοδοτείται από την Intel Celeron Apollo Lake, θα πωληθεί στην τιμή των $ 189 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το αναβαθμισμένο Lenovo 300e θα έχει μια τιμή των 279 δολαρίων. Το τελευταίο μοντέλο, ωστόσο, έρχεται σε μια μορφή 2 σε 1 με υποστήριξη pen.

Η JP συμμετέχει επίσης στην εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Microsoft με δύο συσκευές: το laptop Classmate Leap T303 που ενσωματώνει την υποστήριξη Hello Windows και πωλείται για $ 199 και το Trigono V401 2 σε 1 με στυλό και αφή, των οποίων η τιμή ξεκινά από $ 299.

Η Microsoft έχει περισσότερα νέα για τους εκπαιδευτικούς, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν Chemistry Update για Minecraft: Education Edition, η οποία θα προσθέσει μια σειρά βελτιώσεων για τους υπάρχοντες πελάτες.

“[Αυτό] θα επιτρέψει στους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιήσουν τον οικείο κόσμο του Minecraft και τη μάθηση με βάση το παιχνίδι για να προσελκύσουν μαθητές όλων των ηλικιών στη χημεία. Μέσω πρακτικών πειραματισμών, οι μαθητές μπορούν να μάθουν τα πάντα από την κατασκευή ενώσεων σε πιο δύσκολα θέματα”, λέει η Microsoft.

Και αυτό δεν είναι όλα. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης βελτιώσεις στο μέτωπο του Mixed Reality, με την εκπαιδευτική εταιρεία Pearson να επενδύει σε ακουστικά και τα HoloLens. Η Microsoft θα κάνει έκπτωση και στα HoloLens για τα σχολεία κατά 10%, ανέφερε η εταιρεία.

Αυτές οι προσπάθειες αναμένται βοηθήσουν τη Microsoft να παραμείνει ένας από τους ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, ο οποίος πρόσφατα κατέστη κορυφαία προτεραιότητα και για άλλες εταιρείες, όπως η Google.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS