ΑρχικήinetΗ Google ανακοινώνει το Chrome 64 για Android

Η Google ανακοινώνει το Chrome 64 για Android

Η Google ανακοίνωσε επίσημα την έκδοση 64 του προγράμματος περιήγησης Chrome για Android, ενώ οι λήψεις θα κυκλοφορήσουν στο Google Play Store τις επόμενες ημέρες.

Με αυτή την έκδοση, το Google Chrome ενημερώνεται στην έκδοση 64.0.3282.116, φέρνοντας μια σειρά επιθυμητών αλλαγών στις συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών για τη βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών κατά την περιήγηση στον ιστό.

Πρώτα απ ‘όλα, το Google Chrome 64, το οποίο εισάγει επίσημα τα patches Meltdown και Specter σε υπολογιστές (η Google έχει μέχρι τώρα συμβουλεύσει τους χρήστες να ενεργοποιήσουν την απομόνωση ιστότοπων στο Chrome 63) και μπορεί να υπερηφανεύεται για την προστασία από κακόβουλες αυτόματα redirect ενσωματωμένα σε ιστότοπους.

Αυτό σημαίνει ότι εάν καταλήξετε τυχαία να φορτώσετε έναν ιστότοπο που έχει κάποιο από τα ενοχλητικά redirect σε ένα iframe, το Google Chrome για Android μπορεί να αποκλείσει αυτόματα το redirect από την αρχή, επιτρέποντάς σας να το ενημερώσετε χρησιμοποιώντας μια γραμμή ειδοποιήσεων που εμφανίζεται στο την κορυφή του προγράμματος περιήγησης. Το μπλοκ των redirect μπορεί να παρακάμπτει μόνο από χρήστες που αλληλεπιδρούν με αυτό.

Επιπλέον, το Chrome 64 εισάγει επίσης τον υπερβολικά συζητημένο αποκλεισμό διαφημίσεων που αναμένεται κάνει την περιήγηση μια πιο ευχάριστη εμπειρία, αποτρέποντας αυτόματα την αποφυγή προβολής διαφημίσεων.  Με αυτήν την έκδοση, ακόμη και αν πατήσετε κατά λάθος αυτές τις διαφημίσεις, οι νέες καρτέλες και τα παράθυρα δεν θα ανοίγουν πλέον οπότε θα μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση στην ίδια καρτέλα.

Και τέλος, με αυτές τις νέες εκδόσεις, οι χρήστες επιτρέπεται να ρυθμίζουν τις τοποθεσίες ώστε να έχουν απενεργοποιημένο τον ήχο από προεπιλογή από τις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις τοποθεσίας.

Υπάρχουν επίσης μικρές βελτιώσεις του UI, συμπεριλαμβανομένης της μετεγκατάστασης ορισμένων οπτικών στοιχείων, αλλά συνολικά η διεπαφή παραμένει πολύ οικεία και εύκολη στη χρήση.

Οι συνδέσεις λήψης του Google Chrome 64 πρέπει να είναι διαθέσιμες σύντομα και εν τω μεταξύ μπορείτε να δείτε την παρακάτω γκαλερί φωτογραφιών για να δείτε τη νέα έκδοση σε δράση.

Google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS