ΑρχικήinetΟ Microsoft Edge για Android αναβαθμίζεται με νέες αξιόλογες δυνατότητες

Ο Microsoft Edge για Android αναβαθμίζεται με νέες αξιόλογες δυνατότητες

Microsoft Edge: Η Microsoft μόλις ενημέρωσε τη σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge για Android, αυτή τη φορά εισάγοντας μια δέσμη νέων δυνατοτήτων που ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν ως μέρος των beta builds.

O Microsoft Edge, o οποίος αρχικά αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τα Windows 10, είναι πλέον διαθέσιμος στα iOS και Android, με την εφαρμογή να βελτιώνεται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς στην τελευταία. Η εταιρεία ενημερώνει τακτικά τις σταθερές και τις beta εκδόσεις του Edge, οι περισσότερες από τις οποίες προσφέρουν νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Αυτή τη φορά, η έκδοση 1.0.0.1561 έρχεται με λειτουργίες που εισήχθησαν στις εκδόσεις beta και κυκλοφόρησε η Microsoft νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά δεδομένου ότι είναι ένα σταθερό build, όλοι οι χρήστες Android μπορούν να τα κατεβάσουν χωρίς να ανησυχούν για σφάλματα ή άλλα προβλήματα επιδόσεων.

Η νέα αυτή έκδοση του Microsoft Edge έρχεται με μια νέα εμπειρία ανάγνωσης, η οποία θα κάνει πολύ πιο εύκολη την ανάγνωση μεγάλων άρθρων στο τηλέφωνό σας. Υπάρχει υποστήριξη για την κοινή χρήση συνδέσμων και κειμένων από άλλες εφαρμογές στον Microsoft Edge, μια λειτουργία που είναι διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άλλα προγράμματα περιήγησης όπως ο Google Chrome.

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε εύκολα να ανοίξετε συνδέσμους στο πρόγραμμα περιήγησης Edge από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Android χρησιμοποιώντας μόνο το μενού κοινής χρήσης, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να αντιγράφετε και να επικολλάτε χειροκίνητα το περιεχόμενο.

Τέλος, ο Microsoft Edge διαθέτει τώρα υποστήριξη για τα προσαρμοστικά εικονίδια Android 8 Oreo, πράγμα που σημαίνει ότι με αυτή την έκδοση το πρόγραμμα περιήγησης είναι τελικά έτοιμο για την τελευταία έκδοση του Android που κυκλοφορεί πλέον παγκοσμίως.

Οι χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να λαμβάνουν αυτόματα την ενημερωμένη έκδοση.Microsoft Edge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS