ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του iPhone X δεν είναι τόσο υψηλές όσο περίμενε η...

Οι πωλήσεις του iPhone X δεν είναι τόσο υψηλές όσο περίμενε η Apple

Το επετειακό iPhone X υποτίθεται ότι είναι μια συσκευή που καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων, βοηθώντας την Apple να φτάσει τελικά το ανώτατο όριο της αγοράς του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, αλλά όπως αποδεικνύεται, η ζήτηση δεν είναι τόσο ισχυρή όσο περίμενε η εταιρεία.

Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις του iPhone πέφτουν σε ολόκληρο τον κόσμο και οι αναλυτές της J.P. Morgan αναθεώρησαν την απόδοση των προμηθειών της Apple για να ευθυγραμμιστεί με τη ζήτηση. iPhone X

Ο αναλυτής Bill Peterson πιστεύει ότι η παραγωγή iPhone της Apple θα μειωθεί σε 55 εκατομμύρια μονάδες από 60 εκατομμύρια το τρίμηνο Μαρτίου και στη συνέχεια σε 45 εκατομμύρια, από 50 εκατομμύρια μονάδες που ήταν η αρχική πρόβλεψη τον Ιούνιο.

Ενώ η ζήτηση του iPhone αναμένεται να μειωθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, η Apple είναι πιθανό να δημοσιεύσει ένα ισχυρό πρώτο τρίμηνο για το 2018, ειδικά τώρα που η εταιρεία κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλα τα ζητήματα που προέκυψαν στη συσκευή.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την πιθανή επιβράδυνση της ζήτησης με μια πλήρως αναδιοργανωμένη σειρά iPhone που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2018. Συγκεκριμένα, θα έχουμε τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης για το υπάρχον iPhone X, καθώς και ένα μοντέλο μεγέθους Plus με μια οθόνη OLED 6,5 ιντσών.

Όλα τα μοντέλα iPhone 2018 αναμένεται να διαθέτουν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID και μια εγκοπή, αν και υπάρχει πιθανότητα η Apple να μειώσει τις διαστάσεις των συσκευών.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά τα στοιχεία βασίζονται σε εικασίες, χωρίς καμία επιβεβαίωση, γι ‘αυτό θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη δήλωση της Apple για να βεβαιωθούμε ότι αληθεύουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS