ΑρχικήinetH Microsoft ετοιμάζει τα δικά της headphones ενάντια στα Apple AirPods

H Microsoft ετοιμάζει τα δικά της headphones ενάντια στα Apple AirPods

Η Microsoft συνεχώς θέλει να επεκτείνει το κεφάλαιο με τις συσκευές της με νέα προϊόντα και εάν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει ανακαλυφθεί πρόσφατα υλοποιηθεί, ο γίγαντας του λογισμικού θα κυκλοφορήσει τα δικά της έξυπνα headphones.

Στο πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τίτλο «Ακουστικά με ρυθμισμένο καλωδιακό σύστημα.» περιγράφεται ένας νέος σχεδιασμός ακουστικών που ενσωματώνει όχι μόνο ρυθμιζόμενα καλώδια αλλά και αρκετούς αισθητήρες που επιτρέπουν μια σειρά λειτουργιών, όπως αυτόματη παύση της αναπαραγωγής μουσικής κατά την αφαίρεση του σετ μικροφώνου-ακουστικού.headphones

Χρησιμοποιώντας το Bluetooth για να συνδεθείτε με μια συσκευή, τα headphones της Microsoft θα μπορούσαν να έχουν μπαταρίες στα αριστερά και δεξιά πλαίσια, αν και η εταιρεία εξηγεί στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι η μονάδα μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μόνο βύσμα για να αφήσει περιθώρια και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τεχνολογία όπως οι αισθητήρες.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο γίγαντας του λογισμικού προβλέπει επίσης μια πιο προηγμένη λειτουργικότητα που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από αυτούς τους αισθητήρες.

Η ανιχνευμένη αφαίρεση από το αυτί του χρήστη τουλάχιστον μίας μονάδας ηχείου / ακουστικών μπορεί να αλλάξει έναν τρόπο λειτουργίας της συσκευής ακουστικών, π.χ. προκαλώντας τη διακοπή αυτόματης παύσης της αναπαραγωγής πολυμέσων που σχετίζεται με τουλάχιστον ένα από τα ακουστικά. Αυτό μπορεί να γίνει μπλοκάροντας το ηχητικό σήμα σε τουλάχιστον ένα ηχείο / ακουστικό ή πατώντας την συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που είναι συνδεδεμένη σε ηχεία / ακουστικά ηχεία είτε μέσω φυσικού βοηθητικού καλωδίου είτε μέσω ασύρματης τεχνολογίας μικρής εμβέλειας, όπως Bluetooth.

Μόλις τοποθετηθούν ξανά τα ακουστικά στο αυτί, η αναπαραγωγή μουσικής επανεκκινείται αυτόματα, βοηθώντας έτσι την εξοικονόμηση της μπαταρίας όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβεβαίωση ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι έτοιμο να εισέλθει σε μαζική παραγωγή αλλά σίγουρα η Microsoft έχει κάθε λόγο να το κάνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS