ΑρχικήinetΈρχεται νέο iPad Pro με τεχνολογία Face ID από την Apple;

Έρχεται νέο iPad Pro με τεχνολογία Face ID από την Apple;

iPad Pro: Πρόσφατες αναφορές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για ένα “Modern iPad” στην τελευταία έκδοση του iOS 11.3 της Apple, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο iPad.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα άλλο iPad Pro tablet μέσα στο 2018 και οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις μπορεί να είναι οι πρώτες από τις πολλές που δείχνουν το tablet επόμενης γενιάς της Apple το οποίο σκοπεύει να υιοθετήσει αρκετά χαρακτηριστικά του iPhone X.iPad Pro

Όταν αποκάλυψε το iPhone X, η Apple δήλωσε ότι θα ανοίξει το δρόμο για τη νέα γενιά συσκευών iPhone και iPad, ίσως ακόμη και Mac. Η σημαντικότερη νέα τεχνολογία που εισάχθηκε με το iPhone της 10ης επετείου είναι το Face ID το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τη συσκευή με το πρόσωπό τους.

Η σειρά “iPad.Modern” που ανακαλύφθηκε σήμερα από τον editor της iHelpBR, Filipe Espósito, στην πρώτη έκδοση iOS 11.3 beta αναμφισβήτητα σημαίνει ότι έρχεται ένα καινούριο iPad, αλλά δεν σημαίνει ότι θα διαθέτει την Face ID τεχνολογία ή λεπτά πλαίσια. Ωστόσο, ένα iPad με Face ID θα ήταν αυτό ακριβώς που περιμένουν όλοι οι fans της Apple εφόσον αποτελεί την εξέλιξη του iPad.

Ο διάσημος προγραμματιστής της iOS, Guilherme Rambo, επιβεβαίωσε την εύρεση του Filipe Espósito και σημείωσε ότι υπήρξε μια σειρά “iPhone.Modern” που ανακαλύφθηκε σε μια προηγούμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού iOS που απευθυνόταν στο iPhone X, το οποίο η Apple αποκάλυψε πέρυσι κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Πρόσφατες αναφορές προτείνουν επίσης ότι η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει μια νέα γενιά iPhone μοντέλων μέσα στο 2018 που θα συνεχίσει την εξέλιξη των iOS συσκευών της εταιρείας με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. μεγαλύτερες οθόνες και περισσότερη μνήμη RAM. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα μοντέλα iPhone και iPad του 2018 θα διαθέτουν την κύρια ενημέρωση λογισμικού iOS 12.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS