ΑρχικήinetMicrosoft: Ξεπερνά την Apple σημειώνοντας κορυφαία οικονομική απόδοση

Microsoft: Ξεπερνά την Apple σημειώνοντας κορυφαία οικονομική απόδοση

Η Microsoft έχει γίνει μια money-making μηχανή, με τις υπηρεσίες cloud και Office 365 να γίνονται οι δύο κύριοι καταλύτες μιας εκπληκτικής ανάπτυξης που πέτυχε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η εντυπωσιακή απόδοση αναμένεται να συνεχιστεί στα επόμενα τρίμηνα μέχρι η Microsoft να φθάσει σε χρηματιστηριακή αξία το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια έως τα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020, σύμφωνα με τον αναλυτή Richard Davis από την Canaccord.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι το Office 365 θα αντιπροσωπεύει ένα μεγαλύτερο μέρος των συνολικών εσόδων, ενώ η προσφορά CRM και μάρκετινγκ της Microsoft θα παρουσιάσει ισχυρές επιδόσεις παρά τον ανταγωνισμό από την Salesforce, την Google και την Amazon.Microsoft

Παραδόξως, αν η Microsoft φτάσει πράγματι σε αξία αγοράς το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, θα είναι η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας που το καταφέρνει, αν δεν την προλάβει η Apple, φυσικά.

Αρχικά, η Apple αναμενόταν να χτυπήσει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια το τρέχον έτος χάρη στο iPhone X, αλλά οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις αναλυτών υποδηλώνουν ότι η ζήτηση και τα έσοδα είναι χαμηλότερα από τις προσδοκίες.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν θα μπορούσε να φτάσει στο στόχο του 1 τρισεκατομμυρίου  αυτό το έτος αναμένοντας έτσι το 2019 να επιφέρει την επιτυχία αυτή. Η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια ανανεωμένη σειρά iPhone για το 2018 που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα, δύο από οποία πιστεύεται ότι θα διαθέτουν οθόνες OLED.

Παραμένει να δούμε ποιος καταφέρνει να χτυπήσει πρώτος αυτό το ιστορικό ορόσημο αλλά τώρα, τόσο η Microsoft όσο και η Apple φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην μεγάλη οικονομική επιτυχία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS