ΑρχικήinetΤο iPhone X νέας γενιάς έρχεται με 4GB μνήμη RAM!

Το iPhone X νέας γενιάς έρχεται με 4GB μνήμη RAM!

Η Apple αναμένεται να ξεκινήσει τουλάχιστον δύο νέα μοντέλα iPhone φέτος, με το ένα εκ των δύο να αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X.

Ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo από την KGI Securities, πιστεύει ότι το μοντέλο 5,8 ιντσών που θα κυκλοφορήσει το 2018 και το οποίο πιθανότατα να αποτελεί τον άμεσο διάδοχο του iPhone X, θα έχει μια αναβαθμισμένη RAM με μνήμη 4GB. Την ίδια αναβάθμιση αναμένεται να συναντήσουμε και στο 6.5 ιντσών iPhone X Plus.

Σε αυτό το σημείο, το iPhone X χρησιμοποιεί μόνο μνήμη RAM 3GB, αλλά όπως συμβαίνει με τις συσκευές iOS, η Apple στηρίζεται σε βελτιστοποιήσεις λογισμικού για να ενισχύσει την απόδοση των συσκευών της. Στο Android, η τυπική προσφορά κυμαίνεται μεταξύ 4GB και 6GB μνήμης RAM.

 iPhone X

Σε σύγκριση με το πρότυπο iPhone 5.8 ιντσών που ξεκινά φέτος, το μοντέλο μεγέθους Plus θα έρθει επίσης με μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση μπαταρίας, προφανώς χάρη στον γενναιόδωρο χώρο που προσφέρεται στο πίσω μέρος. Η μπαταρία αναμένεται να είναι τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη και η χωρητικότητα έως και 3.400 mAh.

Από την άλλη πλευρά, όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν μια μπαταρία σχήματος L με σχεδιασμό δύο κυψελών, σε σύγκριση με τις υπάρχουσες μονάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο σχήμα, αλλά μόνο ένα μόνο κελί.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι προαναφερθέντες πληροφορίες αποτελούν φήμες και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποιο στοιχείο επίσημα από την ίδια της Apple.

Εκτός από τα δύο μοντέλα iPhone που βασίζονται στο iPhone X, η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει μια πιο προσιτή συσκευή 6,1 ιντσών, η οποία θα χρησιμοποιεί οθόνη LCD αντί για AMOLED και δεν θα διαθέτει πιο εξελιγμένες λειτουργίες όπως το 3D Touch.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS