ΑρχικήinetΘέλεις να αποκτήσεις το Galaxy S9; Ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά...

Θέλεις να αποκτήσεις το Galaxy S9; Ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη

Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα γενιά Galaxy, το Galaxy S9, και οι έγκυρες πηγές υποδεικνύουν ότι η συσκευή πρόκειται να είναι το πιο ακριβό μοντέλο της S σειράς που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία της Νότιας Κορέας.

Φήμες υποστηρίζουν ότι η νέα συσκευή της Samsung θα κοστίζει 895 δολάρια ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση του, 935 δολάρια.Galaxy S9

Συγκρίνοντας τις τιμές μεταξύ του S8 και του S9 στη Νότια Κορέα και λαμβάνοντας υπόψη την τιμή εκκίνησης του S8 στις Ηνωμένες Πολιτείες (750 δολάρια), το S9 θα μπορούσε να πωληθεί στην Αμερική για 799 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S9 θα μπορούσε να κοστίσει όσο το iPhone 8 Plus στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο για 799 δολάρια έρχεται με αποθήκευση 64GB ενώ η έκδοση 256GB πωλείται για 949 δολάρια.

Προφανώς, πρόκειται για άτυπες εκτιμήσεις των τιμών του Samsung Galaxy S9, αλλά δεδομένου ότι αναμένεται να είναι το πιο ακριβό Galaxy που κυκλοφόρησε ποτέ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι φήμες να βγουν αληθινές.

Πληροφοριακά, η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στις 25 Φεβρουαρίου και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν  στις αρχές Μαρτίου. Οι πρώτες μονάδες θα αποσταλούν στις 16 Μαρτίου και τα πλήρη στοιχεία σχετικά με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του θα αποκαλυφθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ένα στοιχείο που θα χαρακτηρίζει το νέο Galaxy S9 θα είναι σίγουρα το γεγονός ότι το smartphone θα επικεντρωθεί περισσότερο στο υλικό παρά στην αναμόρφωση της συνολικής εμφάνισης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS