ΑρχικήinetΜε αυτά τα online μαθήματα θα γίνετε ένας εξαιρετικός web developer

Με αυτά τα online μαθήματα θα γίνετε ένας εξαιρετικός web developer

developerΑν ψάχνετε έναν νέο τρόπο για να αποκτήσετε επιπλέον χρήματα, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε ένας web developer. Είτε σας ενδιαφέρει να αλλάξετε καριέρα είτε απλά να δημιουργήσετε κάποιους ιστότοπους, το web development μπορεί να είναι πολύ επικερδές και ικανοποιητικό. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να παρακολουθήσετε μια σειρά ηλεκτρονικών μαθημάτων, όπως αυτή που προτείνουμε παρακάτω.

Αυτό το εντυπωσιακό μάθημα 30+ ωρών, σας διδάσκει τις βασικές γνώσεις των δημοφιλών γλωσσών προγραμματισμού, όπως οι HTML5, CSS3 και Python. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ανταποκρινόμενες ιστοσελίδες, που να φαίνονται εξαιρετικές σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablets και κινητά. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε APIs, όπως τους Χάρτες της Google και πώς να τα ενσωματώνετε σε blogs και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μέχρι να ολοκληρώσετε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων, θα έχετε μάθει πώς να δημιουργήσετε έναν κλώνο του Twitter και πώς να το φιλοξενήσετε δωρεάν στο διαδίκτυο. Ο πλήρης κύκλος μαθημάτων Web Developer 2.0 κοστίζει συνήθως 149$, αλλά μπορείτε τώρα να το αγοράσετε μόνο για 9$, απολαμβάνοντάς το με μια εξοικονόμηση της τάξης του 93%.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS