ΑρχικήinetTablet τρέχει τόσο τα Windows όσο και το Android!

Tablet τρέχει τόσο τα Windows όσο και το Android!

Η Chuwi είναι μια από τις κινεζικές εταιρείες που λανσάρισε αρκετές ελκυστικές συσκευές που τρέχουν τόσο τα Windows 10 όσο και το Android, και τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο σε ένα άλλο προϊόν αυτού του είδους, αυτή τη φορά και με υποστήριξη για ένα πληκτρολόγιο.

Ενώ αυτό ουσιαστικά καθιστά μια συσκευή 2 σε 1, η Chuwi τοποθετεί το Hi8 Air ως tablet που λειτουργεί με Windows 10 και Android 5.1 και έρχεται με αρκετές αναβαθμίσεις hardware σε σχέση με το βασικό μοντέλο Hi8.

Προφανώς, το Android 5.1 δεν είναι αρκετά η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για μια συσκευή που λανσαρίστηκε το 2018, αλλά από την άλλη πλευρά, η Chuwi ελπίζει ότι το tablet της θα εντυπωσιάσει με τις άλλες δυνατότητες hardware οι οποίες περιλαμβάνουν οθόνη  Full HD 8 ιντσών με 16 : 10 και επεξεργαστής Intel X5 Cherry Trail Z8350 που τρέχει στα 1,44 GHz.

Ο επεξεργαστής συνδυάζεται μόνο με 2 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερικού χώρου, με υποστήριξη κάρτας microSD που επιτρέπει επιπλέον 128 GB εάν χρειαστεί.

Όπως κάθε άλλο μοντέλο της Chuwi, το Hi8 Air διαθέτει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως μια θύρα micro USB, micro HDMI και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Η μπαταρία είναι μονάδα 4.000 mAh.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της συσκευής, αλλά αξίζει να γνωρίζουμε ότι το Hi8 Air έρχεται επίσης με ένα πληκτρολόγιο Bluetooth στο κουτί, ώστε να μπορείτε να το μετατρέψετε σε έναν πιο παραγωγικό υπολογιστή εάν χρειαστεί να πληκτρολογήσετε πιο γρήγορα.

Από την άλλη πλευρά, οι προδιαγραφές hardware δεν το καθιστούν αρκετά παραγωγικό, και η λειτουργία των Windows 10 θα μπορούσε να είναι λίγο αργή, αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Android προσφέρεται επίσης σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει για τυχερά παιχνίδια ή για πράγματα όπως αυτά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή θα προσφερθούν σύντομα, καθώς η Chuwi δεν έχει ακόμη αποστείλει την πλήρη ανακοίνωση για το Hi8 Air.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS