ΑρχικήinetMalwarebytes: Μια ενημέρωση της προκαλεί χρήση της CPU έως 90%

Malwarebytes: Μια ενημέρωση της προκαλεί χρήση της CPU έως 90%

Μια ενημέρωση της Malwarebytes για το προϊόν Malwarebytes Anti-Malware παρουσίασε πολλά προβλήματα για όσους χρησιμοποιούν το πρόγραμμά αυτό. Αυτή η νέα ενημέρωση προκάλεσε το mbamservice.exe να καταναλώσει τους πόρους της CPU έως και 90%.

Malwarebytes

Πρώτα αναφέρθηκε στα φόρουμ της Malwarebytes, όπου αρκετοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν και είπαν ότι το mbamservice.exe καταναλώνει σχεδόν όλους τους πόρους της CPU με αποτέλεσμα να γίνεται ασταθής η λειτουργία του υπολογιστή και να crash-άρει. Στην συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος της Malwarebytes Marcin Kleczynski εξήγησε ότι μια κακή ενημέρωση προστασίας προκάλεσε αυτά τα προβλήματα όμως το θέμα διορθώθηκε με μια εκ νέου ενημερωμένη έκδοση, η οποία όμως θέλει μια συγκεκριμένη διαδικασία για να λειτουργήσει.

Μέθοδος 1

  1. Ανοίξτε το Malwarebytes Anti-Malware.
  2. Απενεργοποιήστε την προστασία web κάνοντας κλικ στο Settings( Ρυθμίσεις) , στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Protection ( Προστασία ) και στη συνέχεια ρυθμίστε το Web Protection στο OFF . Εάν εμφανιστεί μια ερώτηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη (UAC) που σας ρωτάει αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή, κάντε κλικ στο  κουμπί Ναι  .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Dashboard και στη συνέχεια κάτω από την επιλογή Scan Status κάντε κλικ στην επιλογή Current Label (Τρέχουσα Ετικέτα) δίπλα στις ενημερώσεις: για να κάνετε λήψη των τελευταίων ενημερώσεων από το Malwarebytes.
  4. Όταν ολοκληρωθεί, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Σύμφωνα με την Malwarebytes μπορεί να χρειαστούν πολλαπλές επανεκκινήσεις μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης για να σταθεροποιηθεί το σύστημα.
  5. Τώρα ενεργοποιήστε ξανά την προστασία.

 

 

Μέθοδος 2

  1. Επανεκκινήστε σε Safe Mode With Networking (Ασφαλή λειτουργία Με Δίκτυο).
  2. Τώρα εκτελέστε τα βήματα 1-3 από την Μέθοδο 1
  3. Όταν ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας πίσω σε κανονική λειτουργία και συνδεθείτε. Στη συνέχεια κάντε μία ακόμα επανεκκίνηση και συνδεθείτε ξανά.
  4. Τώρα ενεργοποιήστε ξανά την προστασία του Web.

Η update package version (εγκατεστημένη έκδοση πακέτου) που πρέπει να έχετε θα είναι η 1.0.3808 η μεγαλύτερη.

 

 

 

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS