ΑρχικήinetΗ Samsung λέει ότι οι αναδιπλούμενες οθόνες και το Bixby θα οδηγήσουν...

Η Samsung λέει ότι οι αναδιπλούμενες οθόνες και το Bixby θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη το 2018

οθόνεςΗ Samsung αναφέρει στην έκθεση κερδών του τελευταίου τριμήνου, που κυκλοφόρησε σήμερα, ότι οι πτυσσόμενες οθόνες OLED και το Bixby θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της εταιρείας φέτος. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα υιοθετήσει καινοτόμα τεχνολογία, όπως τις πτυσσόμενες οθόνες OLED για να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο από τους ανταγωνιστές της. Ακόμη, τονίζει ότι θα ξεκινήσει νέες επιχειρήσεις σχετικές με την τεχνητή νοημοσύνη και τις έξυπνες συσκευές μέσω της επέκτασης της τεχνολογίας φωνητικού βοηθού Bixby.

Τα τηλέφωνα που ξεδιπλώνονται και γίνονται tablets έχουν συζητηθεί από καιρό, με πολυάριθμες ευρεσιτεχνίες που έχουν κατατεθεί από διαφορετικούς κατασκευαστές τηλεφώνων όπως η LG, η Microsoft και η Samsung. Αλλά, δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω έλλειψης αναδιπλούμενων οθονών. Η Samsung δήλωσε ότι ελπίζει να εισάγει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα σε αυτή τη χρονιά, αλλά σημείωσε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα που έχει να «υπερνικήσει». Τώρα, με την Samsung να προωθεί τις πτυσσόμενες οθόνες ως πηγή νέων εσόδων, βλέπουμε ότι είμαστε κοντά στο να δούμε τελικά αυτό το concept της Samsung – από το 2014 – να γίνεται πραγματικότητα.

Η εταιρεία δημοσίευσε τα κέρδη ρεκόρ για το τέταρτο τρίμηνο του 2017, που προήλθαν  από την παραγωγή τσιπ και τις πωλήσεις των προσοδοφόρων οθονών OLED για smartphones, πολλά από τα οποία μπορούν να βρεθούν στο iPhone X. Το τέταρτο τρίμηνο του 2017, η Samsung  σημείωσε 15,15 τρισεκατομμύρια KRW (14,24 δισεκατομμύρια δολάρια) σε λειτουργικά κέρδη και κέρδη 53,6 τρισεκατομμυρίων KRW (50,43 δισεκατομμύρια δολάρια) για ολόκληρο το έτος. Η κατασκευή τσιπ ήταν κορυφαία σε κέρδη, κάνοντας την εταιρεία να ξεπεράσει την Intel που ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τσιπ στον κόσμο σε έσοδα.

Τα κέρδη της στα κινητά, ωστόσο, μειώθηκαν ελαφρώς εξαιτίας ενός άλματος στο κόστος μάρκετινγκ. Οι συνολικές αποστολές smartphone ελαττώθηκαν επίσης, παρόλο που οι αποστολές για κινητά τηλέφωνα όπως το Galaxy Note 8 αυξήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο. Η κινητή επιχείρηση σημείωσε λειτουργικό κέρδος ύψους 2,4 τρισεκατομμυρίων KRW (2,26 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η εταιρεία αναμένει να βελτιώσει τα κέρδη της κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τις πωλήσεις των κινητών συσκευών της, καθώς και με το λανσάρισμα των τηλεφώνων Galaxy S9, που θα γίνει τον επόμενο μήνα. Οι πωλήσεις των τηλεοράσεων εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους αναμένεται επίσης να συνεχίσουν να αυξάνονται, καθώς υπάρχει ζήτηση λόγω αθλητικών εκδηλώσεων, όπως είναι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Τέλος, η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει τις λύσεις δικτύου της για εμπορευματοποίηση 5G στην Κορέα, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS