ΑρχικήbusinessΤα καλύτερα Windows 7 antivirus προϊόντα για εταιρικούς χρήστες!

Τα καλύτερα Windows 7 antivirus προϊόντα για εταιρικούς χρήστες!

Ενώ οι χρήστες των Windows 10 προστατεύονται χάρη στην ενσωμάτωση του Windows Defender, δεν ισχύει το ίδιο πράγμα και για όσους εκτελούν τα Windows 7 καθώς πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα μια λύση ασφαλείας τόσο στα οικιακά όσο και στα εταιρικά προϊόντα.

Η ερευνητική εταιρεία ασφάλειας AV-TEST διενήργησε μια νέα σειρά δοκιμών για να καθορίσει τα καλύτερα Windows 7 antivirus προϊόντα για εταιρικούς χρήστες που περιλάμβανε τρείς φάσεις: δοκιμές προστασίας, απόδοσης και χρηστικότητας τόσο στις λύσεις τρίτων κατασκευαστών όσο και στα προϊόντα της Microsoft.Windows 7

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: οι εταιρείες που προσφέρουν τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα προστασίας από ιούς για οικιακούς χρήστες οδηγούν τα διαγράμματα στον κόσμο των επιχειρήσεων, καθώς οι Trend Micro, Kaspersky και Bitdefender έλαβαν το μέγιστο σκορ 18 βαθμών.

Αυτό σημαίνει ότι το Trend Micro Office Scan, το Kaspersky Endpoint Security και το Kaspersky Small Office Security, καθώς και το Bitdefender Endpoint Security απευθύνονται σε επιχειρησιακούς χρήστες, έλαβαν 6 βαθμούς σε κάθε μία από τις τρεις εξετάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το Endpoint Security της McAfee δεν βρίσκεται πολύ χαμηλά σε βαθμολογία, κερδίζοντας συνολικά 17,5 πόντους λόγω των 5,5 βαθμών στις δοκιμές απόδοσης.

Το System Center Endpoint Protection της Microsoft ήταν ένα από τα δοκιμασμένα προϊόντα με τα χειρότερα αποτελέσματα, καθώς ανταμείφθηκε με συνολικά 15 βαθμούς, διαιρούμενο ως εξής: 6 βαθμοί για προστασία, 5 βαθμοί για απόδοση και 4 βαθμοί για χρηστικότητα.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή που έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Sentinel Agent του SentinelOne, η οποία έλαβε 6 βαθμούς για προστασία, 5 βαθμούς για απόδοση και μόνο 3,5 μονάδες για χρηστικότητα, οδηγώντας σε τελική βαθμολογία 14,5 βαθμών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS