ΑρχικήinetΗ Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Kart Tour έρχεται στα smartphones

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Kart Tour έρχεται στα smartphones

Η Nintendo φέρνει το Mario Kart στα smartphones κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Εάν είμαστε τυχεροί αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το 2018; αν όχι, τότε εξετάζουμε την πιθανότητα κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2019.

Η Nintendo είναι μια περίεργη εταιρεία, αλλά σχεδόν ότι παράγει μετατρέπεται σε επιτυχία, με κάποιες εξαιρέσεις. Ας μην ξεχνάμε την μεγάλη αποτυχία που ονομάζουμε Wii U. Η τελευταία προσπάθειά της, το Nintendo Switch, είναι μια εκπληκτική δημιουργία και τα σχέδια της εταιρείας γι ‘αυτό είναι μεγαλοπρεπή.Nintendo

Στην πραγματικότητα, η Nintendo μόλις ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία Switch Online θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2019 και αυτό από μόνο του είναι εξαιρετική είδηση. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, σταδιακά, ότι το Mobile Kart έρχεται και στα smartphones.

Όταν η Nintendo ανακοίνωσε τα κέρδη της για το προηγούμενο έτος και παρουσίασε τα σχέδιά της για το μέλλον, ανέφεραν επίσης ότι  «Μια νέα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας είναι τώρα σε εξέλιξη: Mario Kart Tour! #MarioKartTour. Η επίσημη παρουσίαση του θα έχει γίνει μέχρι τον Μάρτιο του 2019.»

Και αυτό είναι λίγο πολύ όλες οι πληροφορίες που πρόκειται να πάρουμε. Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε από την προηγούμενη εμπειρία με τις κινητές κυκλοφορίες της εταιρείας, είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει πρώτα από τα iPhones και στη συνέχεια να έρθει στα Android.

Το πλήρες όνομα του παιχνιδιού είναι Mario Kart Tour, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν δημιουργούν κάτι από το μηδέν ή αν αποφάσισαν να ανοίξουν μία από τις παλαιότερες εκδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει σε Beta έκδοση και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει φέτος, κατά προτίμηση πριν από τις διακοπές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS