ΑρχικήinetΜια OnePlus 3T συσκευή εξερράγη αλλά η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται

Μια OnePlus 3T συσκευή εξερράγη αλλά η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται

Η OnePlus είναι ο πιο πρόσφατος κατασκευαστής τηλεφώνων που βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή μια από τις συσκευές της εξερράγη, και αυτή τη φορά κατηγορείται επίσης ότι δεν χειρίζεται το περιστατικό όπως θα έπρεπε.

Η Ινδή ιδιοκτήτης του OnePlus 3T, Akanksha Rachel Saini, αποκάλυψε στο Facebook ότι το smartphone της εξερράγη εξαιτίας της κακής ποιότητας μπαταρία, με μέρη όπως η μητρική πλακέτα να γίνονται κομμάτια και άλλα συστατικά να λιώνουν τελείως. Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε μετά από αυτή την έκρηξη, αλλά όπως εξηγεί η νεαρή κοπέλα, η OnePlus δεν ήταν πολύ πρόθυμη να επιλύσει σωστά την υπόθεση.

Η Akanksha Rachel Saini λέει ότι η OnePlus ενδιαφέρθηκε ως επί το πλείστον για την “τεχνική πλευρά του ατυχήματος”, πιθανότατα θέτοντας ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του τηλεφώνου. Ενώ πρόκειται για λεπτομέρειες που ένας κατασκευαστής τηλεφώνων πρέπει να γνωρίζει όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ακραίες περιπτώσεις, η Akanksha τόνισε ότι η εταιρεία «νοιάζεται μόνο για το τηλέφωνο».

«Για την OnePlus μπορεί να είναι απλά ένα τηλέφωνο αλλά για εμένα ήταν ένα απειλητικό για την ζωή μου ατύχημα.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Akanksha Rachel Saini ισχυρίζεται ότι ένα άλλο μοντέλο OnePlus που ανήκει σε φίλο της εξερράγη πρόσφατα λόγω κακής μπαταρίας και ακριβώς όπως στην περίπτωση της, η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση αυτού που ονομάζεται “απειλητικό για τη ζωή ατύχημα”.

Η OnePlus δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα κάποια δήλωση σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά δεδομένου ότι το περιστατικό έχει πάρει μεγάλη διάσταση, η εταιρεία σίγουρα θα εξετάσει τι προκάλεσε την έκρηξη.

OnePlus 3T

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS