ΑρχικήSecurityHack στα Windows Phone προσφέρει Windows RT και Store Apps

Hack στα Windows Phone προσφέρει Windows RT και Store Apps

Το project που υποτίθεται ότι φέρνει το Windows RT στα Windows phones προχωρά με επιτυχία, με τον προγραμματιστή να προσπαθεί πλέον να εγκαταστήσει το Store apps στη συσκευή.

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν νέα χαρακτηριστικά και τηλέφωνα που εκτελούν Windows 10 Mobile και αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα και οι συσκευές που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά βρίσκονται σε λειτουργία συντήρησης και τα security patches θα σταλούν μέχρι τα μέσα του 2019.Windows RT

Δεδομένου λοιπόν ότι τα τηλέφωνα των Windows δεν έχουν πλέον μέλλον, τέτοια projects θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις συσκευές να παραμείνουν ζωντανές για λίγο περισσότερο, αν και είναι αυτονόητο ότι χωρίς τη συμμετοχή της Microsoft είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σφάλματα τα οποία θα αντιμετωπιστούν εξαιρετικά δύσκολα.

Ένας χρήστης του Twitter έχει ήδη εγκαταστήσει το Windows RT σε ένα Lumia 640 XL και μετά την επιτυχή επιδιόρθωση σφαλμάτων που εμποδίζουν λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης, έφτασε τώρα σε άλλο σημαντικό ορόσημο.

Το Lumia 640 XL που εκτελεί Windows RT μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές από το Microsoft Store (αποκαλούμενο Windows Store στο Windows RT) και όπως φαίνεται, μπορεί να τις εκτελέσει αρκετά ομαλά. Η υποστήριξη πολλαπλών εργασιών του Windows RT που επιτρέπει σε δύο εφαρμογές να τρέχουν δίπλα-δίπλα στο ίδιο παράθυρο φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η εγκατάσταση του Windows RT σε ένα τηλέφωνο Windows μπορεί να δώσει ζωή στη συσκευή, αυτό δε μπορεί να συμβεί καθώς υπάρχουν περιορισμοί που δεν μπορούν να ξεπεραστούν από τέτοιου είδους projects.

Ο προγραμματιστής εξηγεί ότι δεν είναι δυνατή η προσφορά κινητής υποστήριξης εγκαθιστώντας Windows RT σε ένα τηλέφωνο των Windows επειδή «τα Windows και το Windows Phone μοιράζονται μια διαφορετική στοίβα RIL, εκτός αν αναπτύξετε ένα σύνολο εργαλείων που ασχολούνται με τις εντολές AT, δεν θα έχετε κινητή συνδεσιμότητα.»

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS