ΑρχικήinetΜετά το iPhone X της Apple έρχεται το Samsung Galaxy X;

Μετά το iPhone X της Apple έρχεται το Samsung Galaxy X;

Galaxy X: Η απόφαση της Apple να κυκλοφορήσει το iPhone X το 2017 δεν ήταν τυχαία δεδομένου ότι η εταιρεία γιόρτασε τη 10η επέτειο του iPhone, αλλά φαίνεται ότι αυτή η συγκεκριμένη προσέγγιση ονοματοδοσίας εμπνέει και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες και συγκεκριμένα την μεγαλύτερη αντίπαλο της, τη Samsung.

Η εταιρία της Νότιας Κορέας θέλει να ανακατασκευάσει τη σειρά της Samsung Galaxy S ξεκινώντας από τη γενιά του 2019 και το όνομα που θέλει να χρησιμοποιήσει είναι το Galaxy X. Από τη μία, η συγκεκριμένη ονομασία μοιάζει ως μια απολύτως λογική επιλογή δεδομένου ότι γιορτάζεται η 10η γενιά του Galaxy S, από την άλλη δεν θα είναι λίγοι όσοι αναφέρουν ότι η Samsung για άλλη μια φορά αντιγράφει την Apple.Galaxy X

Πρόσφατες αναφορές μάλιστα υποστηρίζουν ότι το Galaxy S9 θα είναι το τελευταίο μοντέλο με τη συγκεκριμένη ονομασία το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου και να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Χωρίς αμφιβολία, η κατοχή δύο διαφορετικών μοντέλων με την επωνυμία X στην αγορά θα προκαλέσει μικτές αντιδράσεις από τους οπαδούς των δύο εταιρειών, αλλά από την άλλη πλευρά, και τα δύο ονόματα έχουν μια λογική εξήγηση.

Η Samsung, για παράδειγμα, εξετάζει το ενδεχόμενο μετατροπής της σειρά Galaxy S σε X, διότι διαφορετικά η αρίθμηση θα μπορούσε να δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα. Απλά σκεφτείτε ότι τα επόμενα χρόνια, έχοντας μια γενιά smartphone που κυκλοφορεί κάθε 12 μήνες, θα αγοράζετε το Samsung Galaxy S17 ή S18.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον να δούμε είναι πώς τόσο η Apple όσο και η Samsung σχεδιάζουν να ονομάσουν τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μετά τα πρωτότυπα μοντέλα X. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του iPhone X το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και μερικοί λένε ότι η νέα συσκευή θα μπορούσε να ονομαστεί είτε iPhone 9  ή  iPhone XS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS