ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το οικονομικό KDE Slimbook II Plasma-Based Linux Ultrabook

Γνωρίστε το οικονομικό KDE Slimbook II Plasma-Based Linux Ultrabook

KDE Slimbook II: Υπάρχει πλέον ένας νέος φορητός υπολογιστής Ultrabook με τεχνολογία KDE Slimbook Linux που βασίζεται σε Plasma, και έρχεται με μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές υλικού και σε οικονομικότερη τιμή.

Ο λόγος για το KDE Slimbook II, τη δεύτερη γενιά φορητού υπολογιστή KDE Slimbook που δίνει έμφαση στο ευρέως χρησιμοποιούμενο KDE Plasma open-source desktop για διανομές GNU / Linux. Ο φορητός υπολογιστής KDE Slimbook της πρώτης γενιάς ανακοινώθηκε πριν από ένα χρόνο, δημιουργήθηκε για να τρέχει KDE Neon Linux distro και πρόσφερε μερικά ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 13,3 ιντσών, ταχύτερη SSD και την πιο πρόσφατη επιφάνεια εργασίας Plasma.Slimbook II

Ένα χρόνο αργότερα, το KDE Slimbook II είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του σύγχρονου φορητού υπολογιστή Linux και υπόσχεται να είναι 15% ταχύτερος από τον προκάτοχό του, διαθέτοντας είτε επεξεργαστή Intel Core i5 2,5 GHz με 3MB cache και Turbo Boost έως 3,1 GHz ή επεξεργαστή Intel Core i7 2,7 GHz με μνήμη cache 4MB και Turbo Boost έως 3,5 GHz. Υποστηρίζει επίσης μνήμη RAM 4, 8 ή 16 GB ή DDR4 που είναι έως και 33% ταχύτερη από το DDR3.

Το KDE Slimbook II διαθέτει την ίδια καθαρή οθόνη Full-HD 13.3 ιντσών όπως ακριβώς το  Slimbook πρώτης γενιάς, ισχυρότερες κεραίες Wi-Fi, μεγαλύτερη οθόνη αφής με υποστήριξη πολλαπλής αφής και υποστήριξη για διάφορες κινήσεις, θύρες 3xUSB 3.0, αναδρομική θύρα USB-C, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και υποδοχή διπλής μονάδας δίσκου που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν δεύτερη μονάδα για να επεκτείνουν την εσωτερική αποθήκευση του φορητού υπολογιστή, υποστηρίζοντας M.2 SSDs των 120GB, 250GB, 500GB και 1TB.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το νέο KDE Slimbook II είναι πιο κομψό, ισχυρότερο από την πρώτη γενιά Slimbook και χτίστηκε ως ένα σύγχρονο Linux Ultrabook και δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιείται τόσο από έμπειρους χρήστες όσο και από αρχάριους.

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι το KDE Slimbook II είναι φθηνότερο από τον προκάτοχό του και η τιμή ξεκινά από 699,00 € για το Slimbook Katana II με επεξεργαστή Intel i5 και 799,00 € για το Slimbook Katana II με επεξεργαστή Intel i7. Είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, ασημένιο και μαύρο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS