ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft αναβαθμίζει τα Skype και Outlook στα Android

Η Microsoft αναβαθμίζει τα Skype και Outlook στα Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για δύο διαφορετικές εφαρμογές Android, καθώς η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει στους χρήστες της πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που επιλέγουν.

Συγκεκριμένα, το Skype και το Outlook λαμβάνουν ενημερώσεις που δεν παρέχουν μόνο επιδιορθώσεις και βελτιώσεις ασφαλείας αλλά και νέες λειτουργίες.

Ξεκινώντας με το Skype, πέρυσι, η Microsoft αναθεώρησε την εφαρμογή για να τη προωθήσει από ένα VoIP client στο instant messenger, προσθέτοντας όχι μόνο μια νέα εμφάνιση, αλλά και μια δέσμη χαρακτηριστικών που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες σε κινητές συσκευές. Από τότε, η εταιρεία προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία στο Skype τόσο στα Android όσο και στα iOS, και η καινούρια έκδοση το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό.Microsoft

Τώρα στην έκδοση 8.15.0.4, το Skype για Android διαθέτει βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου ήχου τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ ενός ακουστικού, ηχείου, καλωδιώσεων ή συσκευών Bluetooth κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Αυτό είναι σίγουρα ένα χρήσιμο χαρακτηριστικά που παρέχει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο των κλήσεών τους μέσα στο UI κλήσης.

Το Outlook, από την άλλη πλευρά, λαμβάνει την έκδοση 2.2.102 και η σημαντικότερη αλλαγή σε αυτή την έκδοση είναι μια πλευρική γραμμή που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς και τους φακέλους.

Σε αυτό το σημείο, το Outlook είναι ένα από τα καλύτερα email clients για κινητές συσκευές τόσο στα Android όσο και στα iOS, εφόσον η Microsoft εξαγόρασε την Accompli, την εταιρεία που ανέπτυξε την εφαρμογή.

Η εξαγορά ήταν μέρος της δέσμευσης της Microsoft στις κινητές εφαρμογές και έκτοτε η εταιρεία έχει επενδύσει επιθετικά τόσο στα Android όσο και στα iOS, ειδικά δεδομένης της κατάρρευσης της δικής της πλατφόρμας Windows 10 Mobile. Η εταιρεία μάλιστα τόνισε ότι θέλει οι χρήστες να επωφεληθούν από την πλήρη λειτουργικότητα ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ενημερώσεις κυκλοφορούν με τόσο γρήγορο ρυθμό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS