ΑρχικήinetDoca: Γνωρίστε τον πιο εύχρηστο μαγνητικό ασύρματο φορτιστή για το αυτοκίνητο

Doca: Γνωρίστε τον πιο εύχρηστο μαγνητικό ασύρματο φορτιστή για το αυτοκίνητο

Η Doca είναι μια κινεζική εταιρεία η οποία επικεντρώνεται κυρίως στην κατασκευή φορτιστών και power banks για κινητές συσκευές.

H πιο αξιόλογη δημιουργία της εταιρείας είναι ένας ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου που απευθύνεται σε iPhone X, iPhone 8/8 Plus και Galaxy Note 8 S8/S8 Plus, S7 Edge. Υποστηρίζει βέβαια και οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

Αυτός ο μαγνητικός ασύρματος φορτιστής δεν χρειάζεται πολύ χώρο στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Έρχεται με ένα κλιπ για να το τοποθετήσετε στον αεραγωγό ή με ένα στήριγμα που χρησιμοποιεί κόλλα για να παραμείνει σταθερό στο ταμπλό. Παρέχεται επίσης μια περιστρεφόμενη σφαίρα που επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της γωνίας θέασης.Doca

Επιπλέον, η μαγνητική θήκη της Doca διαθέτει ένα ενσωματωμένο ανασυρόμενο καλώδιο USB το οποίο σας βοηθά να αποφύγετε τα καλώδια που βρίσκονται γύρω από το αυτοκίνητό σας, αν και το κλιπ της θήκης είναι υπερβολικά ισχυρό και τραβά το καλώδιο πίσω με αρκετή δύναμη.

Το κουτί περιλαμβάνει μια πολύ λεπτή μαγνητική πλάκα που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα ανάμεσα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και σε μια θήκη. Ένα μικρό κομμάτι ταινίας διπλής όψης περιλαμβάνεται επίσης για την ασφαλή τοποθέτηση της πλάκας στο πίσω μέρος του ακουστικού, ενώ τέσσερις ισχυροί μαγνήτες τοποθετούνται σε κάθε γωνία για να κεντράρετε το τηλέφωνό σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε μια θήκη.

Η φόρτιση της συσκευής πραγματοποιείται σχετικά γρήγορα. Επίσης, η χρήση του εξαερισμού θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο τηλέφωνο λόγω της θερμότητας, οπότε αν δεν χρησιμοποιείτε τη σταθερή συγκολλητική βάση στο ταμπλό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Συνεπώς, πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα που αξίζει να δοκιμάσετε εάν θέλετε να φορτίζετε ασύρματα τη συσκευή σας μέσα στο αυτοκίνητό. Μην ξεχνάτε όμως ότι το smartphone σας πρέπει να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση, ειδάλλως πρέπει να ψάξετε για άλλο gadget!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS