ΑρχικήinetΝέο εργαλείο "Digital Health" βοηθάει τα εθισμένα στο διαδίκτυο παιδιά

Νέο εργαλείο “Digital Health” βοηθάει τα εθισμένα στο διαδίκτυο παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple φέρνει ένα νέο εργαλείο “Digital Health” με την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού iOS 12 που η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, για την καταπολέμηση του εθισμού σε iPhone και iPad στα παιδιά, μαζί με μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Digital

Ο Mark Gurman του Bloomberg αποκαλύπτει το γεγονός ότι το iOS 12 κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple θα εισαγάγει ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο που ονομάζεται Digital Health, το οποίο υπόσχεται να επιτρέψει στους γονείς να παρακολουθούν πόσο χρόνο δαπανούν τα παιδιά τους στις συσκευές iPhone και iPad.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, η Apple απάντησε σε μια ανοικτή επιστολή που έστειλε σε δύο από τους μεγαλύτερους επενδυτές της, οι οποίοι προέτρεψαν την εταιρεία να καταπολεμήσει τον εθισμό του iPhone στα παιδιά, λέγοντας ότι θα εφαρμόσει νέα χαρακτηριστικά γονικού ελέγχου σε μια επικείμενη αναβάθμιση του iOS.

Η έκθεση αναφέρει ότι ενώ η Apple θα βάλει ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά στον πάγο για τα επόμενα δύο χρόνια, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα τρέχοντα προβλήματα στο λειτουργικό σύστημα iPhone και iPad προσθέτοντας κάποιες ουσιαστικές αλλαγές σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα.

Αυτά περιλαμβάνουν το εν λόγω εργαλείο Digital Health, τις βελτιώσεις για τους πελάτες της Animojis για iPhone X, καθώς και τη δυνατότητα εκτέλεσης συγκεκριμένων εφαρμογών iOS, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Home, σε υπολογιστές Mac που εκτελούν το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα macOS 10.14.

Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης το γεγονός ότι η Apple έχει μια νέα στρατηγική για τη βελτίωση των λειτουργικών συστημάτων iOS και macOS, μη αναγκάζοντας πλέον τους μηχανικούς της Apple να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους μόνο σε νέες λειτουργίες που δεν λειτουργούν καλά, με αποτέλεσμα τα σφάλματα.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό το γενικό πρόβλημα των σφαλμάτων που παρατηρήσαμε πρόσφατα στα λειτουργικά συστήματα της Apple, ο επικεφαλής του λογισμικού Craig Federighi δήλωσε στους μηχανικούς της Apple ότι ανέφερε τη νέα στρατηγική που περιλαμβάνει την εστίαση σε βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά ταυτόχρονα.

Αυτό θα δώσει στους μηχανικούς περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουν τις υπάρχουσες δυνατότητες και να δοκιμάσουν προσεκτικά καινούργια, τα οποία η εταιρεία σκοπεύει να εφαρμόσει στις επικείμενες ενημερώσεις του iOS 12, macOS 10.14, tvOS 12 και watchOS 5 που θα παρουσιαστούν αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του WWDC 2018.

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως καρτέλες για μερικές εφαρμογές iPad, μια ανανεωμένη αρχική οθόνη για συσκευές iPhone και iPad, μια επανασχεδιασμένη διασύνδεση CarPlay και μια ανανεωμένη εφαρμογή Photos for iOS και macOS που θα μπορούσαν να προτείνουν στους χρήστες ποιες φωτογραφίες να δουν, μάλλον θα εμφανιστούν το 2019.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS