ΑρχικήinetΑν έχετε λογαριασμό Coinbase, ελέγξτε τον άμεσα!

Αν έχετε λογαριασμό Coinbase, ελέγξτε τον άμεσα!

CoinbaseΟ κόσμος των κρυπτοσυναλλαγών είναι σίγουρα αρκετά επικίνδυνος, αν και δεν θα έπρεπε. Μερικοί κάτοχοι λογαριασμών Coinbase ανακάλυψαν έντρομοι πως οι τραπεζικές δηλώσεις τους είχαν σχεδόν αδειάσει, αφού υπερβολικά χρηματικά ποσά είχαν τραβηχτεί από τους λογαριασμούς τους!

Δεν πρόκειται ωστόσο για μια ακόμα περίπτωση hacker που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από λογαριασμούς. Αντ ‘αυτού, φαίνεται ότι η Coinbase έχει αδειάσει εσφαλμένα τους μη κρυπτοσυναλλαγματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των πελατών της.

Οι πανικόβλητοι ιδιοκτήτες λογαριασμών κατέλαβαν την ιστοσελίδα της εταιρείας και άρχισαν να διηγούνται ιστορίες όπου μια συναλλαγή τους χρέωνε διπλά και τριπλά – αφήνοντάς τους τελικά χωρίς χρήματα!

“Εξαντλήσατε τον τραπεζικό μου λογαριασμό και τώρα δεν έχω τίποτα”, λέει ένα post.

Ένα άλλο λέει: “χρεώθηκα 17×1000 $ στο λογαριασμό μου.”

Ένας ακόμα χρήστης αναφέρει: “Το Coinbase άδειασε τον τραπεζικό μου λογαριασμό, μου χρέωσε το πενταπλάσιο από το ποσό της εξουσιοδοτημένης χρέωσης, έμεινα χωρίς καθόλου χρήματα, δεν μπορώ να πληρώσω ενοίκιο, φαγητό, φυσικό αέριο, λογαριασμούς”.

Οι χρήστες είναι πανικόβλητοι και το προσωπικό της Coinbase πλημμυρίζει το subreddit για να πει σε όλους να παραμείνουν ήρεμοι.

“Διερευνούμε ενεργά ορισμένες αναφορές από τους πελάτες μας σχετικά με απρόσμενες χρεώσεις πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που εμφανίζονται στις δηλώσεις τους από προηγούμενες αγορές Coinbase”, εξηγεί η ανακοίνωση του προσωπικού. “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι απρόσμενες χρεώσεις προέρχονται από το δίκτυο επεξεργασίας πληρωμών μας και σχετίζονται με χρεώσεις από προηγούμενες αγορές. Από όσο γνωρίζουμε, αυτές οι απρόσμενες χρεώσεις δεν είναι μόνιμες και βρίσκονται στο στάδιο της επιστροφής χρημάτων».

Οι διαβεβαιώσεις της εταιρείας ωστόσο δεν φαίνεται να καθησυχάζουν τους πελάτες.

Η επένδυση σε Bitcoin ενέχει πάντα κάποιο ρίσκο. Το ότι βέβαια θα έφτανε στο σημείο το Coinbase να βάλει χέρι στον συνδεδεμένο τραπεζικό σας λογαριασμό και να αδειάσει τις οικονομίες σας, ήταν κάτι που δεν το είχαμε φανταστεί! Έχει πάντως αναφερθεί ότι το κρυπτοσυνάλλαγμα θα έφερνε επανάσταση στον τραπεζικό τομέα – φαίνεται ότι το Coinbase έλαβε το μήνυμα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS