ΑρχικήsecurityΤο Windows 10 Update KB4058043 προκαλεί BSODs στα συστήματα

Το Windows 10 Update KB4058043 προκαλεί BSODs στα συστήματα

BSODs: Τα updates συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους αυτές τις μέρες, και εδώ σας έχουμε ένα εκ των οποίων κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, αλλά τα αποτελέσματα του δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

Η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 KB4058043, η οποία κυκλοφορεί σε συστήματα που εκτελούν την ενημερωμένη έκδοση Fall Creators, φέρνει βελτιώσεις αξιοπιστίας στο Microsoft Store και διορθώνει ένα ζήτημα το οποίο η Microsoft θα μπορούσε να προκαλέσει αποτυχίες ενημέρωσης εφαρμογών και περιττά αιτήματα δικτύου.BSODs

Αλλά όπως αποδεικνύεται, δημιουργεί νέα προβλήματα σε πολλά συστήματα που το έχουν εγκαταστήσει. Αναφορές στα κοινοτικά φόρουμ της Microsoft αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικά ένα ζήτημα που όλοι οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 KB4058043 προκάλεσε BSODs σε ένα σύστημα πριν την τελικά ώθηση σε μια κατάσταση unbootable.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμα σαφές εάν πρόκειται για ένα εκτεταμένο σφάλμα ή όχι, αλλά οι μηχανικοί της Microsoft απάντησαν στην ανάρτηση και έδωσαν κάποιες προτάσεις για το τι μπορεί να πήγε στραβά.

«Εάν δεν μπορέσετε να εκκινήσετε τη συσκευή σας μετά την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης, πιθανότατα να έχει καταστραφεί ένα στοιχείο των Windows. Σας συνιστούμε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα μέσο εγκατάστασης για να αποκαταστήσετε το σύστημα ή να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας.» δήλωσε ένας μηχανικός της Microsoft.

Η Microsoft δεν απαριθμεί κανένα γνωστό σφάλμα στη σελίδα αυτής της ενημερωμένης έκδοσης και δεν υπάρχει διαθέσιμος τρόπος αντιμετώπισης σε αυτό το σημείο, αν και συμπεραίνοντας από τις διάφορες αναφορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας. Εάν δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας, η επανεγκατάσταση των Windows μπορεί να είναι η μόνη επιλογή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS