ΑρχικήinetΆσχημα νέα για τη Microsoft- Η HP θα πουλάει πλέον iPhone και...

Άσχημα νέα για τη Microsoft- Η HP θα πουλάει πλέον iPhone και Macs!

Η HP ανακοίνωσε σε πρόσφατο δελτίο τύπου ότι η δραστηριότητά της ως Device (Service) (DaaS) θα επεκταθεί σε συσκευές της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Mac και του Apple Watch.

Αυτό σημαίνει ότι η HP θα πουλάει πλέον συσκευές της Apple στους πελάτες της. Το πρόγραμμα αυτό έχει δημιουργηθεί για να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να αγοράζουν νέα hardware μέσω εγγραφής και όχι πληρωμής.

Όλες οι Apple συσκευές θα διαθέτουν HP υποστήριξη, τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες και τα αναλυτικά στοιχεία, όπως όλα τα άλλα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή ως μέρος του DaaS της HP. Όλοι οι 100 εταίροι καναλιών σε όλο τον κόσμο θα παράσχουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα αγοράς συσκευών της Apple.HP

«Με την εκκίνηση του DaaS για την Apple, η ΗP προσφέρει την κορυφαία λύση διαχείρισης multi-OS συσκευών αυξάνοντας τη γραμμή παροχής υπηρεσιών», δήλωσε ο Bill Avey, παγκόσμιος επικεφαλής και γενικός διευθυντής, Personal Systems Services, της HP Inc.

Ενώ μια τέτοια κίνηση έχει νόημα για την ΗP, δεδομένου ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την DaaS προσφορά, είναι επίσης και μια ζωντανή απόδειξη ότι η Apple είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης στην αγορά των επιχειρήσεων.

Η Microsoft στοιχηματίζει πολλά στις επιχειρήσεις με υπηρεσίες cloud και προϊόντα όπως το Surface lineup και η επέκταση της Apple σε αυτή την αγορά με τη βοήθεια εταιριών όπως η ΗP, που κάποτε ήταν αποκλειστικοί συνεργάτες της Microsoft, δεν μπορεί παρά να είναι καλή είδηση για τον γίγαντα του λογισμικού.

Η ΗP από τη πλευρά της αναμένει ότι η αγορά των εμπορικών συσκευών θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, εκτιμώντας ότι μέχρι το 2020 θα υπάρχουν περίπου 9 δισεκατομμύρια τέτοιες συσκευές παγκοσμίως, με κατά μέσο όρο τέσσερα προϊόντα ανά χρήστη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS