ΑρχικήinetSamsung: Edge-to-Edge οθόνη στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Samsung: Edge-to-Edge οθόνη στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Το Galaxy S9 βρίσκεται πολύ κοντά και η Samsung είναι αρκετά απασχολημένη διότι ασχολείται επιπλέον με ουσιαστικές ανακατασκευές για ολόκληρη τη σειρά τηλεφώνων της, η οποία θα μπορούσε να επωφεληθεί από την οθόνη Infinity που χρησιμοποιείται επί του παρόντος αποκλειστικά στις ναυαρχίδες της.

Με άλλα λόγια, η Samsung επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την edge-to-edge οθόνη που είναι διαθέσιμη στο S8, στα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ανάπτυξη των κινέζων κατασκευαστών και την ίδια στιγμή να δημιουργήσει πιο προσιτές συσκευές.Samsung

Με μια edge-to-edge OLED οθόνη στα mid-rangers smartphones, η Samsung ελπίζει ότι «θα βελτιώσει συνολικά την κερδοφορία και θα διευρύνει το χάσμα με τους ταχέως αναπτυσσόμενους κινέζους κατασκευαστές», σύμφωνα με μια έκθεση της The Korea Herald.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung έχει επηρεαστεί από τις αργές πωλήσεις του iPhone X, καθώς είναι ο μοναδικός προμηθευτής οθονών OLED για το επετειακό μοντέλο της Apple. Με την εταιρεία να διαθέτει τώρα μεγάλα αποθέματα οθονών OLED, η εισαγωγή της τεχνολογίας αυτής στις συσκευές μεσαίας εμβέλειας θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του αντίκτυπου που θα μπορούσε να δημιουργήσει η απόδοση της Apple στα δικά της έσοδα.

Όμως, η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά το κόστος που θα συνεπαγόταν μια τέτοια κίνηση. Μέχρι τώρα, η Samsung χρησιμοποιεί ευέλικτα πάνελ OLED με μικρές στρογγυλές λωρίδες μόνο για την ναυαρχίδα, εφόσον η τεχνολογία είναι ακριβή και τα μοντέλα υψηλής ποιότητας είναι τα μόνα που μπορούν να υποστηρίξουν την τιμή.

Ως αποτέλεσμα, μια τέτοια αλλαγή σχεδιασμού θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει την τιμή των μοντέλων μεσαίας εμβέλειας της Samsung και η εταιρεία πρέπει να παραμείνει κοντά στους κινέζους αντιπάλους της αν θέλει να πετύχει μια παγκόσμια ανάπτυξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS