ΑρχικήinetΕπίσημη κατάργηση του Swype Keyboard για Android και iPhone

Επίσημη κατάργηση του Swype Keyboard για Android και iPhone

Το Swype υπήρξε μία από τις κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου για Android και iPhone ενώ μόνο στο κινητό λειτουργικό σύστημα της Google κατέγραψε μεταξύ 1 και 5 εκατομμύρια λήψεις.

Ωστόσο, παρά τη δημοτικότητα της εφαρμογής, η μητρική εταιρεία Nuance Communications αποφάσισε να αποσύρει την εφαρμογή και να μην κυκλοφορήσει πλέον ενημερώσεις, για κάποιον άγνωστο λόγο.Swype

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας ήταν οι πρώτες που επιβεβαίωσαν ότι το Swype διακόπτεται.

«Η Nuance δεν θα ενημερώνει πλέον το πληκτρολόγιο Swype + Dragon για τα Android. Λυπούμαστε που εγκαταλείπουμε την εφαρμογή πληκτρολογίου του καταναλωτή, αλλά αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των λύσεων AI που θα απευθύνονται στις επιχειρήσεις. Ελπίζουμε να απολαύσατε τη χρήση του Swype, όπως κάναμε εμείς.» αναφέρεται στη επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Παρόλο που η εταιρεία εγκαταλείπει την εφαρμογή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Swype θα χαθεί τόσο σύντομα – αν και αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς ενημερώσεις και διορθώσεις, οι μελλοντικές κυκλοφορίες Android πιθανότατα να μην το υποστηρίζουν. Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση Swype για το Android κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου και περιελάμβανε μόνο δευτερεύουσες διορθώσεις.

Οι χρήστες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση για το Swype έχουν πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου για να διαλέξουν, συμπεριλαμβανομένων των προεπιλεγμένων που βελτιώνονται με κάθε νέα έκδοση. Στο Android, το πληκτρολόγιο της Samsung έχει εξελιχθεί πολύ πρόσφατα, το ίδιο ισχύει και για το Gboard. Για όλους όσους θέλουν απλώς μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορούν να επιλέξουν το SwiftKey της Microsoft, το οποίο τώρα έρχεται με δωρεάν θέματα και λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις τόσο στο Android όσο και στο iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS