ΑρχικήinetΗ Samsung λανσάρει το 30TB SSD

Η Samsung λανσάρει το 30TB SSD

Η Samsung μόλις αποκάλυψε το μεγαλύτερο SSD 2,5 ιντσών, προσφέροντας τουλάχιστον 30,72 terabytes (TB), αρκετά για να αποθηκεύσει 5700 ταινίες HD, όπως λέει η εταιρεία.

Samsung

Ονομάζεται PM1643, το νέο SSD (Serial Attached) SCSI (SAS) και προορίζεται πρωτίστως για τις επιχειρήσεις, οπότε δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς υπολογιστές οποτεδήποτε σύντομα. Η Samsung, ωστόσο, λέει ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο προϊόν μιας ολοκαίνουργιας σειράς SSD με συντελεστή μορφής 2,5 ιντσών, καθώς σχεδιάζει και εκδόσεις 5.36TB, 7.68TB, 3.84TB, 1.92TB, 960GB και 800GB αργότερα αυτό το έτος .

Σε ένα δελτίο τύπου (ενσωματωμένο παρακάτω), η Samsung εξηγεί ότι η δημιουργία του μεγαλύτερου SSD στον κόσμο ήταν δυνατή χάρη σε ένα συνδυασμό 32 πακέτων flash NAND 1TB, τα οποία με τη σειρά τους είναι κατασκευασμένα από 16 στοιβάζονται στρώματα 512Gb V-NAND τσιπς.

Η απόδοση του νέου SSD είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να επιτύχει τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι 400.000 IOPS και 50.000 IOPS και διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι 2.100MB / s και 1.700 MB / s, αντίστοιχα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Είναι αυτονόητο ότι η Samsung είναι εξαιρετικά ευτυχής  για την παραγωγή του νέου SSD. “Με την κυκλοφορία του SSD 30.72TB, καταστρέφουμε και πάλι το εμπορικό φραγμό χωρητικότητας αποθήκευσης και στη συνέχεια ανοίγουμε νέους ορίζοντες για συστήματα αποθήκευσης εξαιρετικής χωρητικότητας παγκοσμίως”, δήλωσε ο Jaesoo Han, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Memory Sales & Marketing της Samsung Electronics.

“Η Samsung θα συνεχίσει να κινητοποιεί επιθετικά την ικανοποίηση της μεταβαλλόμενης ζήτησης προς SSDs πάνω από 10TB και ταυτόχρονα την επιτάχυνση της υιοθέτησης των λύσεων αποθήκευσης που μοιάζουν με διαδρομή σε μια νέα εποχή συστημάτων επιχειρήσεων”.

Προηγουμένως, το μεγαλύτερη SSD στον κόσμο ανακοινώθηκε από τη Seagate με 60TB, αλλά χρησιμοποίησε έναν παράγοντα μορφής 3,5 ιντσών και δεν εισήλθε ποτέ σε μαζική παραγωγή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS