ΑρχικήinetΤο My iPhone εντόπισε ένα χαμένο iPhone σε ένα αστυνομικό τμήμα στην...

Το My iPhone εντόπισε ένα χαμένο iPhone σε ένα αστυνομικό τμήμα στην Αγγλία

Ο 30χρονος Thomas Holdroyd λέει ότι έχασε το iPhone 8 τη νύχτα, οπότε χρησιμοποίησε το Find my iPhone από τον προσωπικό του υπολογιστή για να εντοπίσει τη συσκευή.

Το Find My iPhone εντοπίσε τη χαμένη συσκευή σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Ilford του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλή είδηση γιατί η ανάκτηση από το αστυνομικό τμήμα θα πρέπει να είναι ευκολότερη από το να πάρει πίσω το iPhone από έναν κλέφτη. Αλλά στην περίπτωση αυτή, το πρόβλημα απέχει πολύ από το να επιλυθεί.

iPhone

 

Όπως εξήγησε ο Holdroyd για την Daily Mail, η αστυνομία δεν μπορεί να βρει το χαμένο iPhone μέσα στο αστυνομικό τμήμα, παρά την εφαρμογή παρακολούθησης που δείχνει σαφώς ότι η συσκευή βρίσκεται κάπου μέσα.

«Στην πρώτη μου επίσκεψη, μίλησα στην γραμματεία και έψαξε. Μου έδειξε δύο τηλέφωνα αλλά κανένα από αυτό δεν ήταν δικό μου. Είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω και ότι θα έπρεπε να επιστρέψω την Δευτέρα γιατί το γραφείο που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει είναι ανοιχτό μόνο καθημερινές. Την δεύτερη φορά που πήγα ο συγκεκριμένος αξιωματικός με βοήθησε πολύ καθώς έψαξε παντού αλλά δεν κατάφερε να το βρει» εξηγεί ο Holdroyd.

Ο άνδρας αστειεύτηκε ότι είναι έτοιμος να σπάσει το αστυνομικό τμήμα για να βρει το iPhone του, αλλά στο μεταξύ η μόνη επιλογή του είναι να περιμένει μέχρι να εντοπίσει ο αξιωματικός τη συσκευή.

Η αστυνομία υποσχέθηκε να καλέσει τον άνθρωπο όταν βρεθεί το iPhone, ενώ ο Holdroyd λέει ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS