ΑρχικήTop PicksΑυτά είναι τα καλύτερα VPN που υπάρχουν για το iOS

Αυτά είναι τα καλύτερα VPN που υπάρχουν για το iOS

Τα VPN ή αλλιώς Virtual Private Networks, αποτελούν πολύ πρακτικά εργαλεία για όσους ανησυχούν για την μείωση της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο.

VPNΑυτές τις μέρες, είναι δύσκολο να σερφάρει κανείς στο διαδίκτυο χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος της δραστηριότητάς του. Η Google και το Facebook για παράδειγμα, κερδίζουν δισεκατομμύρια το χρόνο συγκεντρώνοντας και πωλώντας πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική σας συμπεριφορά. Τα VPN, τα οποία κατασκευάζονται, συντηρούνται και λειτουργούν από ιδιωτικές επιχειρήσεις, μετατοπίζουν τη διεύθυνση ιστού του υπολογιστή σας σε άλλη τοποθεσία. Το αν χρειάζεστε ένα VPN εξαρτάται πλήρως από εσάς. Ο πάροχος διαδικτύου δεν πρόκειται να συστήσει ή να προσφέρει την υπηρεσία. Εξαρτάται από το αν θέλετε ή όχι να αυξήσετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο – και πολλά από αυτά εξαρτώνται από τον τρόπο χρήσης του ιστού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα που υπάρχουν:

  1. TunnelBear

-Ταχύτητα λήψης 64 Mbps

-Ταχύτητα φόρτωσης 63 Mbps

Το TunnelBear είναι αρκετά καλό για την ταχύτητα φόρτωσης και λήψης που προσφέρει.

  1. Private Internet Access VPN

-Ταχύτητα λήψης 33 Mbps

-Ταχύτητα φόρτωσης 26 Mbps

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο VPN μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι διαθέτει περισσότερους από 3.170 εξυπηρετητές σε περισσότερες από 28 κομητείες. Δίπλα σε κάθε χώρα, το VPN εμφανίζει την ταχύτητα δεδομένων (ή το μέσο όρο ταχύτητας διακομιστή) για κάθε χώρα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το πού επιθυμούν να πάνε (ουσιαστικά) και πόσο γρήγορα θα είναι η εμπειρία των δεδομένων.

  1. NordVPN

-28 Mbps ταχύτητα λήψης

-Ταχύτητα φόρτωσης 29 Mbps

Το NordVPN διορθώνει τη διεύθυνση IP ιστού και οι ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης πραγματοποιούνται αξιοπρεπώς.

  1. PureVPN

-Ταχύτητα λήψης 26 Mbps

-Ταχύτητα φόρτωσης 17 Mbps

Το PureVPN για iOS είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη, αλλά και για τις περισσότερες εφαρμογές iOS της VPN που ελπίζουν να ανταγωνιστούν σε μια συνωστισμένη αγορά.

  1. IP Vanish

-Ταχύτητα λήψης 25 Mbps

-Ταχύτητα φόρτωσης 8 Mbps

Όταν αρχικά γίνεται σύνδεση με το IP Vanish, έρχεται προεπιλογή για μια νέα διεύθυνση ιστού, ακόμα και μέσα στην ίδια πόλη.

  1. TorGuard

-Ταχύτητα λήψης 9 Mbps

-Ταχύτητα φόρτωσης 1 Mbps

Το TorGuard μπορεί να σας στείλει σε ένα μακρινό διακομιστή π.χ στην Αυστραλία, που μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνο για την χαμηλή ταχύτητα.

  1. KeepSolid

-Ταχύτητα λήψης 6.5 Mbps

-27,1 Mbps ταχύτητα φόρτωσης

Τα παραπάνω αποτελέσματα ήταν ακόμα χαμηλότερα από τον μέσο όρο στο τμήμα ταχύτητας λήψης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS