ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S9 βγαίνει στις αγορές στις 16 Μαρτίου

Το Samsung Galaxy S9 βγαίνει στις αγορές στις 16 Μαρτίου

Είμαστε μόνο λίγες μέρες μακριά από την αποκάλυψη του νέου Samsung Galaxy S9 και ενώ ήδη γνωρίζουμε τα πάντα για τη συσκευή, αυτό που εξακολουθεί να παραμένει ένα αίνιγμα είναι το πρόγραμμα πωλήσεων που οι Νότιο Κορεάτες σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν για την ναυαρχίδα.

Samsung

Μια έκθεση της The Korea Herald ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy S9 θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου παγκοσμίως, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 28 Φεβρουαρίου, τρεις ημέρες μετά το γεγονός της 25ης Φεβρουαρίου.

Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung θα μπορούσε να αρχίσει να λαμβάνει προπαραγγελίες αμέσως μετά το λανσάρισμα, ενώ οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή, οι νοτιοκορεατοί αερομεταφορείς, όπως οι SK Telecom, KT και LG Uplus, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά με αυτές τις ημερομηνίες και  είπαν ότι οι πελάτες που θα προ-παραγγέλλουν το Galaxy S9 θα λάβουν τη συσκευή μεταξύ 9 Μαρτίου και Μαρτίου 15. Αυτό σημαίνει ότι όποιος προ-παραγγείλει το νέο Galaxy S9 θα το πάρει χωρίς να περιμένει στην ουρά όπως οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, αλλά αναμένεται ότι το Galaxy S9 θα είναι ελαφρώς πιο ακριβό από το προηγούμενο, αν και η συσκευή εξακολουθεί να κοστίζει λιγότερο από $ 1.000.
Σε σύγκριση με το Galaxy S8, το νέο μοντέλο φτάνει στην αγορά σημαντικά νωρίτερα και πιστεύεται ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της Samsung που προσπαθεί να παραμείνει “ενημερωμένη” μετά το ντεμπούτο του iPhone X. Η έλλειψη νέων εμβληματικών συσκευών της Samsung και το ντεμπούτο του -ανακαινισμένο το iPhone X επέτρεψε στην Apple να κλείσει το χάσμα με τον αντίπαλό της ακόμη και στη Νότια Κορέα, μεταφέροντας έτσι το Galaxy S9 στην αγορά το συντομότερο δυνατό.

Το Galaxy S8 ανακοινώθηκε πέρυσι στις 29 Μαρτίου, ενώ οι πωλήσεις ξεκίνησαν στις 28 Απριλίου, επομένως το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί κατά ένα μήνα νωρίτερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS